Flood Nemarginit..
|
|
Criticu | Date: Duminica, 2008.Mai.25, 01:29 | Message # 1 |
rappa guru
Group: user
Status: Off'Line
| Pai ...Propun sa facem o tema unde sa putem vb la orice chestii caci am observat caci unii user nu pot vb pe unele teme din cauza de a nu face flod ...Deci incepeti Tema Puteti propune Bancuri,Proverbe Hazlie ......Puteti da intrebari MC-urilor sau Chiar Userilor ...ETC.. E ca un fel; de ChatBox......Doar ca Fara nici o regula... Pai Defapt Este O regula ...RegulaPrincipala este "De a Vorbi La Tema" Deci cine si ce Propune...??? :D
De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....
Message edited by Criticu - Duminica, 2008.Mai.25, 01:30 |
|
| |
|
Criticu | Date: Duminica, 2008.Mai.25, 17:08 | Message # 3 |
rappa guru
| Quote (unknown) o.. am onoarea s fiu cea care incepe flood`ul Criticu, ce te`a inspirat s faci aceasta tema??? Flod-ul De aseara de Pe Rappa si De pe Tema "Nu pot trai Fara..." Pai atunci Vrioam sa intreb multe si nu putea si am Creat Aceasta Tema ....... Deci Convorbire PlacutaTuturor ... Quote (Criticu) Deci incepeti Tema Puteti propune Bancuri,Proverbe Hazlie ......Puteti da intrebari MC-urilor sau Chiar Userilor ...ETC.
De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....
|
|
| |
unknown | Date: Duminica, 2008.Mai.25, 17:41 | Message # 4 |
Iluzia
Group: useri
| Quote (Criticu) Flod-ul De aseara de Pe Rappa si De pe Tema "Nu pot trai Fara..." da cine a fost in stare s faca asa ceva??? Quote (Criticu) Quote (Criticu) Deci incepeti Tema Puteti propune Bancuri,Proverbe Hazlie ......Puteti da intrebari MC-urilor sau Chiar Userilor ...ETC. Un tip la tutungerie cere un pachet de tigari, si primeste unul pe care scrie: "Tutunul cauzeaza impotenta". Cand vede textul, ii spune vanzatorului: - Dati-mi-l mai bine pe cel cu cancer.
..evadand
|
|
| |
Criticu | Date: Duminica, 2008.Mai.25, 18:03 | Message # 5 |
rappa guru
| La Radio Erevan, un ascultator intreaba : - Daca dragostea este vinul vietii, atunci ce este casatoria ? Radio Erevan raspunde: - Mahmureala de a doua zi dimineata ! ---------------------------------------- - Cum poti face fericit un barbat în pat? - Mutand televizorul in dormitor ---------------------------------------- O romanca, la produs in Italia, este acostata noaptea de un client. El: - Cat costa? Ea: - 50 Euro. O baga in masina, ii da banii si isi face treaba. A doua noapte, figura se repeta... a treia noapte la fel... In a patra noapte... fata se uita la el si il intreaba: - Auzi ma, da tu de unde esti? ca parca te cunosc El: - Din Romania. Ea: - Ce coincidenta, si eu la fel! De unde din Romania? El: - Din Ciuperceni. Ea: - Ce coincidenta, si eu la fel! El: - Coincidenta s-o crezi tu... Mi-a dat tactu' 500 de euro pentru tine, dar mi-a zis sa nu ti-i dau toti odata, ca-i cheltui!!!
. Revin inca cu ceva mai tirziu ...
|
|
| |
unknown | Date: Duminica, 2008.Mai.25, 18:24 | Message # 6 |
Iluzia
| Barbatul: In sfarsit. Am asteptat asta atata timp. Femeia: Vrei sa plec? Barbatul: Ai inebunit? Nici sa nu te gindesti la asta. Femeia: Ma iubesti? Barbatul: Bineinteles! Tot timpul! Femeia: M-ai inselat vreodata? Barbatul: Doamne fereste! Bineinteles ca nu. Femeia: O sa faci sex numai cu mine? Barbatul: Sigur ca da. Cu orice ocazie. Femeia: O sa ma lovesti vreodata? Barbatul: Ai inebunit? Femeia: Pot sa am incredere in tine? Barbatul: Da! Femeia: Iubitule! SI ACUM CITESTE DE JOS IN SUS B)
..evadand
Message edited by unknown - Duminica, 2008.Mai.25, 18:30 |
|
| |
Criticu | Date: Duminica, 2008.Mai.25, 18:31 | Message # 7 |
rappa guru
| Quote (unknown) Barbatul: In sfarsit. Am asteptat asta atata timp.Femeia: Vrei sa plec?Barbatul: Ai inebunit? Nici sa nu te gindesti la asta.Femeia: Ma iubesti?Barbatul: Bineinteles! Tot timpul!Femeia: M-ai inselat vreodata?Barbatul: Doamne fereste! Bineinteles ca nu.Femeia: O sa faci sex numai cu mine?Barbatul: Sigur ca da. Cu orice ocazie.Femeia: O sa ma lovesti vreodata?Barbatul: Ai inebunit?Femeia: Pot sa am incredere in tine?Barbatul: Da!Femeia: Iubitule!
|
|
| |
unknown | Date: Duminica, 2008.Mai.25, 18:34 | Message # 8 |
Iluzia
| Un barbat se intoarce seara tarziu de la o bauta cu pretenii. Intra in casa nervos, bate cu pumnu' in masa si striga la nevasta-sa: - Femeie, cine e sefu' in casa asta? Femeia, scurt, ii scapa un dos de palma peste gura. Barbatul resemnat: - Da' ce? Nici macar sa intreb n-am voie? ___________________________________________________________ In tramvai: - E cineva fara bilet acolo, in fund? - Eu, dar mi-l bag imediat! ___________________________________________________________ Un pitic intra intr-un bar si striga "vreau si eu un suc"! Sare el ce sare... dar tot nu vede dupa tejghea si tot striga "vreau si eu un suc, vreau si eu un suc"! Se enerveaza si se duce dupa tejghea. Acolo vede alt pitic sarind si strigand: "cola sau fanta, cola sau fanta"?
..evadand
|
|
| |
MacroS | Date: Luni, 2008.Mai.26, 20:19 | Message # 9 |
Big daddy
Group: Cenaclu
| DIMA BILAN FOREVER!!!!!!!!!!!!
Hip-Hop sucks becouse of you!
|
|
| |
Criticu | Date: Luni, 2008.Mai.26, 20:44 | Message # 10 |
rappa guru
| Quote (MacroS) DIMA BILAN FOREVER!!!!!!!!!!!! Added (26.05.2008, 20:44) ---------------------------------------------
|
|
| |
|
MacroS | Date: Luni, 2008.Mai.26, 21:27 | Message # 12 |
Big daddy
| nu...eu p' cea mai serioasa nota am spus-o....fara glume ....imi place flowul si tehnica lu bilan... ce vretz?
|
|
| |
|
MacroS | Date: Luni, 2008.Mai.26, 21:46 | Message # 14 |
Big daddy
|
|
|
| |
Criticu | Date: Luni, 2008.Mai.26, 22:30 | Message # 15 |
rappa guru
| Eu eu vreau ceva ... Quote (MacroS) imi place flowul si tehnica lu bilan Interesant CUm arata Flow la asa cintareti i Ca Bilan??Mai ales tehnica cuim arta??? Sau Flow si Tehnica tot op face la calculator .????Ca La manelisti???Added (26.05.2008, 22:30) --------------------------------------------- Cum si pe Poza asta
|
|
| |
vercik | Date: Marti, 2008.Mai.27, 23:05 | Message # 16 |
Big mommy
| Quote (Criticu) Interesant CUm arata Flow la asa cintareti i Ca Bilan??Mai ales tehnica cuim arta??? Sau Flow si Tehnica tot op face la calculator .????Ca La manelisti??? dada
Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
|
|
| |
|
unknown | Date: Miercuri, 2008.Mai.28, 23:18 | Message # 18 |
Iluzia
| Quote (YelloWish) unknown, sorry unknown, vroiam de fapt sa-l fac cu text gri sau cum se mai zice, mai in scurt nu vroiam sa fac copy/paste doar sa fac citare si nu s-a primit:( it`s ok.. dak vreai s`o faci selectezi textul care vreai s`l pui, apesi quote, anume la persoana de la care ai selectat text.. pt a evita neintelegeri.. si deam comentezi.. dar ma bucur k ti`a placut
..evadand
|
|
| |
vercik | Date: Miercuri, 2008.Mai.28, 23:39 | Message # 19 |
Big mommy
| nu si iaka...merge o furnika pe drum :-"
Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
|
|
| |
unknown | Date: Miercuri, 2008.Mai.28, 23:49 | Message # 20 |
Iluzia
| Quote (vercik) nu si iaka...merge o furnika pe drum :-" unde??? :o :o don`t like them.. mc k m`ai anuntat..
..evadand
Message edited by unknown - Miercuri, 2008.Mai.28, 23:49 |
|
| |
ploaie | Date: Miercuri, 2008.Mai.28, 23:57 | Message # 21 |
nude in silence..
| Quote (unknown) don`t like them.. de ce.. ele asa's nice.. merg pe tine.. te mai gadila pe la ureke... btw... stiai k pe pamant exist a cite 1000 furnici la om...?
[..]
|
|
| |
unknown | Date: Joi, 2008.Mai.29, 00:55 | Message # 22 |
Iluzia
| Quote (ploaie) de ce.. ele asa's nice.. merg pe tine.. te mai gadila pe la ureke... crazy da tu imagineaza`ti ce nice is ele.. se urca pe tine.. intra pe sub haine.. te ating.. simti ce placere?? B) Quote (ploaie) btw... stiai k pe pamant exist a cite 1000 furnici la om...? senile serios.. .. da tu cum credeai k mie nu`mi plac k`s mici si rapide??? ce naiva..
..evadand
Message edited by unknown - Joi, 2008.Mai.29, 00:56 |
|
| |
ploaie | Date: Joi, 2008.Mai.29, 22:18 | Message # 23 |
nude in silence..
| Quote (unknown) da tu imagineaza`ti ce nice is ele.. se urca pe tine.. intra pe sub haine.. te ating.. simti ce placere?? of, honey... "ana, eu nu's tormoz..." Quote (unknown) da tu cum credeai k mie nu`mi plac k`s mici si rapide??? cred k ti'ar placea dak ar fi absolut invers, mari, si mai.. lente...
[..]
|
|
| |
TORR | Date: Joi, 2008.Mai.29, 23:32 | Message # 24 |
micutu rappa
Group: Fan
| oameni saraci ce-au incetat sa spere, gropi in asfalt, blocuri ....intrreeegi de garsoniere...totu-i..........ciudat care te-neaca incet,...........bagabontzii din coltz, in rest gratii la geam.....bboodegi jegoase shi baruri.......tirffeeeeeeeee.........jucate shi pierdute la zaruri... ups....asta eu cintam
SR (Spirit Romanesc)
|
|
| |
vercik | Date: Vineri, 2008.Mai.30, 00:45 | Message # 25 |
Big mommy
| Quote (TORR) jucate shi pierdute la zaruri... Miroase`a saracie si a foame incontinuare...
|
|
| |