| Flood Nemarginit.. | 
|  | 
| 
| unknown | Date: Luni, 2008.Noi.10, 19:33 | Message # 51 |  |   Iluzia Group: useri Messages: 1497 Status: Off'Line | Quote (vercik) stii cum mi`a zis si profa de romana... o sa ramana scolile fara profesori...si o sa se ajunga la asta ca o sa se inchida...
 tot e o modalitate de a se manifesta..  [daca n'as avea BAC'u..] 
 ..evadand
 |  |  |  |  | 
| 
| ploaie | Date: Marti, 2008.Noi.18, 20:19 | Message # 52 |  |   nude in silence.. Group: useri Messages: 1589 Status: Off'Line | acasa mai mult de 20 grade celsius.. da mie'mi ingheta miinile.. :'( :'( :'( sa mi le incalzeasca cineva.. :'( :'( :'(

[..]
 |  |  |  |  | 
| 
| dXXX™ | Date: Miercuri, 2008.Noi.19, 10:22 | Message # 53 |  |   YOOOOOOOOOO Group: Administratia Messages: 2782 Status: Off'Line | ploaie, da eu stau in boxeri si mii paralel de cei afara in casa sunt peste 25 grade :P ploaie, vina la mine   |  |  |  |  | 
| 
| unknown | Date: Miercuri, 2008.Noi.19, 21:07 | Message # 54 |  |   Iluzia Group: useri Messages: 1497 Status: Off'Line | dorm 
 ..evadand
 |  |  |  |  | 
| 
| ploaie | Date: Joi, 2008.Noi.20, 23:20 | Message # 55 |  |   nude in silence.. Group: useri Messages: 1589 Status: Off'Line | dXXX, mi s'au incalzit miinile imediar cum am primit invitatia..      unknown, si acush intra tata si se fitie oleak prin camera si nu mai dormi..    "watching while you were sleeping" ... eh... 

[..]
 |  |  |  |  | 
| 
| unknown | Date: Vineri, 2008.Noi.21, 19:10 | Message # 56 |  |   Iluzia Group: useri Messages: 1497 Status: Off'Line | Quote (ploaie) unknown, si acush intra tata si se fitie oleak prin camera si nu mai dormi.. devil gata, l'am educat oleaca    dar nici nu prea mi'e somn. weird..    Trei culori si'o singura iubire romaneasca, Trei culori si'o singura vorbire romaneasca
 Trei culori si'o singura credinta romaneasca
 Trei culori si'o singura fiinta romaneasca

[Doina si Ion Aldea-Teodorovici
  ] 
 ..evadand

Message edited by unknown - Vineri, 2008.Noi.21, 19:12 |  |  |  |  | 
| 
| vercik | Date: Duminica, 2008.Noi.23, 00:41 | Message # 57 |  |   Big mommy Group: useri Messages: 1647 Status: Off'Line | vreau sa ningaaaa :'( :'( 
 Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
 |  |  |  |  | 
| 
| ploaie | Date: Duminica, 2008.Noi.23, 15:49 | Message # 58 |  |   nude in silence.. Group: useri Messages: 1589 Status: Off'Line | Quote (vercik) vreau sa ningaaaa :'( :'( dupa prognoza meteo.. dorinta nu'ti va fi indeplinita degraba...

[..]
 |  |  |  |  | 
| 
| vercik | Date: Duminica, 2008.Noi.23, 17:37 | Message # 59 |  |   Big mommy Group: useri Messages: 1647 Status: Off'Line | Quote (ploaie) dupa prognoza meteo.. dorinta nu'ti va fi indeplinita degraba... fuck :'(

Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
 |  |  |  |  | 
| 
| unknown | Date: Duminica, 2008.Noi.23, 17:55 | Message # 60 |  |   Iluzia Group: useri Messages: 1497 Status: Off'Line | mm...    aha..  sar de pe fix... happens.. 
 ..evadand
 |  |  |  |  | 
| 
| vercik | Date: Duminica, 2008.Noi.23, 17:57 | Message # 61 |  |   Big mommy Group: useri Messages: 1647 Status: Off'Line | da miroase a iarnaaaaaa     si se mai intreaba lumea de ce`mi place iarna? .... ahh...

|  |  |  |  | 
| 
| ploaie | Date: Duminica, 2008.Noi.23, 22:17 | Message # 62 |  |   nude in silence.. Group: useri Messages: 1589 Status: Off'Line | aaaaaaaaaa!!!! iar tre de deprins cu un nou design...   cind ma deprind va zic si parerea..
   da' presupun ca ma va rupe..

[..]
 |  |  |  |  | 
| 
| vercik | Date: Duminica, 2008.Noi.23, 22:22 | Message # 63 |  |   Big mommy Group: useri Messages: 1647 Status: Off'Line | Quote (ploaie) aaaaaaaaaa!!!! iar tre de deprins cu un nou design... biggrin cind ma deprind va zic si parerea.. crazy
 da' presupun ca ma va rupe.. haha
 oo da...da pe mine deam m rupee... culorile... ahh... foarte frumos...chiar imi place... 
 |  |  |  |  | 
| 
| unknown | Date: Duminica, 2008.Noi.23, 22:31 | Message # 64 |  |   Iluzia Group: useri Messages: 1497 Status: Off'Line | mm.. eu is "Big daddy"    where's mommy??  
 ..evadand
 |  |  |  |  | 
| 
| ploaie | Date: Duminica, 2008.Noi.23, 22:35 | Message # 65 |  |   nude in silence.. Group: useri Messages: 1589 Status: Off'Line | unknown, aici e patriarhat..   just big daddies..

[..]
 |  |  |  |  | 
| 
| unknown | Date: Duminica, 2008.Noi.23, 22:48 | Message # 66 |  |   Iluzia Group: useri Messages: 1497 Status: Off'Line | Quote (ploaie) unknown, aici e patriarhat.. lol just big daddies.. crazy love
 da.. am observat si eu dupa ce am postat mesajul.. mi'era lene sa editez    Traiasca Patriarhatul!!    [dar numai pe acest forum    ] 
 ..evadand
 |  |  |  |  | 
| 
| vercik | Date: Duminica, 2008.Noi.23, 23:03 | Message # 67 |  |   Big mommy Group: useri Messages: 1647 Status: Off'Line | unknown, I`m here...       
 |  |  |  |  | 
| 
| ploaie | Date: Luni, 2008.Noi.24, 06:52 | Message # 68 |  |   nude in silence.. Group: useri Messages: 1589 Status: Off'Line | vercik,    ..  v'ati gasit!!! ce v'ati face fara forumuri?    
 [..]
 |  |  |  |  | 
| 
| unknown | Date: Luni, 2008.Noi.24, 16:21 | Message # 69 |  |   Iluzia Group: useri Messages: 1497 Status: Off'Line | vercik, mi amore !!     
 ..evadand
 |  |  |  |  | 
| 
| vercik | Date: Luni, 2008.Noi.24, 17:40 | Message # 70 |  |   Big mommy Group: useri Messages: 1647 Status: Off'Line | Quote (unknown) vercik, mi amore !! love flirtchuhhhh :X
 my love :X

|  |  |  |  |