vercik, Oi Cer scuze ..... din Reflex am scris am scris "No offence".... Cer scuze De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....
YelloWish, Eu am mai vazut asta mia placut Dar nu mam uitat pina la urma caci nu stiu Engleza si nu intelegeam multe dar dupa Miscarile Papusei am inteles ca e ceva Bun......(Mam uitat jumate...) De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....
Sunt amuyante imaginile Mai ales cind doamna arata pumnul sau cind domna sta in fata la portbagaj cu sotul.... De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....
sunt altele care merita opinia care-o dati asa ca....
sunt.. si sunt multe..
cit despre fata, e rusinos k nu poate vbi normal engleza.., k nu e calculata si organizata... nush.. k au pus un om, doar (presupun) fiindk e fiica, nepoata cuiva... tragic la sigur nu'i.. k nu cred s fi facut cinva atac de cord vizionind asta.. da, ma rog.. totusi e ink o fatsa ce ne'a reprezentat si nu in cel mai reusit mod..
Quote (Hakeru)
pai nu-i nimic tragic, se mai intimpla, pur si simplu a esit amuzant
e amuzant pt cei dinafara.. iar amuzamentu asta iarasi si iarasi te face s tragi concluzii.. [..]
De-as intelege ce spune in al doilea video,sunt sigura ca miar fi mai amuzant....Si asa e funny,dar oricum... All I want is the wind in my hair to face the fear but,not feel scared