am asteptat intr`o zi s vad pana la cat ajung...si am ajuns la vre`o 17000 =) deam innebuneam =) drept k am dat volumu la minim in boxe =) Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....
Message edited by Criticu - Simbata, 2008.Mai.17, 23:07
da mie mi`a mai placut faza cu sotia ascultatoare.. da in ceea ce priveste Rusia:Anglia - 2:1 asta in general rupeeeeeeee.. Imposiblil.. da kiar nici nu le doresc asta rusilor.. :D si`asa prea multe au.. ..evadand
Sa fi fost Taticu Meu Eminem Sau MethodMan As fi cintat Si yo de la 3 ani
Da e bine cind faci HH cu ajutorul Taticului Dar e mai bine si mai original cind Il faci singur (Adika versurile)Caci daca cineva te ajuta nu stii cui sai dai respectul.....
Si videoul E de kakat asa piese sunt in egalitate cu piesele populare sau......Adika in acest cintec se repete doar o fraza ALex Bla Bla Bla Bla Bla ..... Parerea Mea..... Dar orikum Am zimbit de cei prosti care fac asa ceva si se dau Frumosi... No Offence....
yyuupiiiii Sarbatorim..... De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....
pe mine nu are de ce sa ma ofenseze...l`am gasit si vi l`am pus si voua sa`l vedeti... Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...