asta clar ca nu e normall...e in limita oricaror lucuri... prea multa influenta negativa are compu` in viata noastra... faza e ca nu toti stiu defapt sa`l foloseasca corect... Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
da...e foarte oribil...dar tu torr.sau altsii...ke mai faketsi???
Simte-ti sufletul, alergind pe alei de inceput Acelasi loc, alta imagine, alt pamint Pasul e facut, in rezumat, eul s-a schimbat In efect ma regasesc pe tarimul Hip-Hop
Gee, asta deja prezinta patologie psihica grava.........si nu cred ca e unicul in situatia asta....problema e ca parintii le permit prea mult sa stea la comp si ei pur si simplu devin dependenti de el....
Paremise joaca in CS cu rusii si ii ciuda ca pierde
Added (04.01.2009, 01:27) --------------------------------------------- aaaaaaaaaaaaaaaa cad pe jos, nu pot :)))))))))) ma doare burta :))))))) of of of ma duc sa beu apa
LOL prostu treb sa ia cursuri de distrus compu d la mine io o fac mai putzin zgomotos Infrânt nu esti atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ti-s. Adevaratele înfrângeri, sunt renuntarile la vis.
am vazut la TV cum se transforma un cd-rom driver in suport pt cana cu cafea
si la mine a ajuns la asta =) cand is prea multe pe masa e suport pentru ceasca Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
daca ai facut asta, presupun ca ai si alte metode de utilizare a computerului. impartaseste'te cu noi
pai ok... pe boxe tzin cduri k mi mai usor sa le iau d acolo... pe printer arunc hartiile,gunoiu... pe tst pun picioarele,cu mouse scarpin spatele... iar monitorul ajuta la nervi,dau cu capu`n el,sau il lovesc... Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
pai ok... pe boxe tzin cduri k mi mai usor sa le iau d acolo... pe printer arunc hartiile,gunoiu... pe tst pun picioarele,cu mouse scarpin spatele... iar monitorul ajuta la nervi,dau cu capu`n el,sau il lovesc...