Freestyle
|
|
unknown | Date: Vineri, 2008.Mar.07, 02:45 | Message # 1 |
Iluzia
Group: useri
Status: Off'Line
| deci, cineva spune o idee sub forma de versuri, de dorit un catren (4 versuri ), rima - optionala.. iar raspunsul sau comentariul acestei idei s fie scris in aceeasi forma.. ;) cine baga catrene referitor la un al catren sa faca ceva de genu quote la catrenu la care raspunde sau la numele autorului ... eu incep.. Hip-Hop ascultam, sensu'n versuri cercetam, noi idei promovam, si talente cautam.. ;)
..evadand
|
|
| |
dXXX™ | Date: Vineri, 2008.Mar.07, 02:47 | Message # 2 |
YOOOOOOOOOO
Group: Administratia
| in asha mod ne autoeducam la altii aceasta ideie promovam cu fundu la gard nu ne dam Hip-Hop nu manele Ascultam
|
|
| |
Danger-D | Date: Vineri, 2008.Mar.07, 21:23 | Message # 3 |
V.I.P rappa
| Askultam HH si nu ne limitam.. Incercam sa intelegem..apreciem. Sustinem ce merita cu-adevarat.. Ridicam o mina sus pentru HH!!!!
Cu pacatele impaca-te,si daca Nu stii de ce esti in stare,incearca-te..
|
|
| |
dXXX™ | Date: Vineri, 2008.Mar.07, 21:33 | Message # 4 |
YOOOOOOOOOO
| Cum a zis fata de mai sus ce pot sa aadug e doar un + din motiv ca nui nimik mai mult de spus Sa ridicam cu totii o mina in SUS !!!
|
|
| |
unknown | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 00:47 | Message # 5 |
Iluzia
| mana`n sus am ridikat pt voi, pt HH.. merita de`ncurajat.. totusi asta e HH..
..evadand
|
|
| |
dXXX™ | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 00:58 | Message # 6 |
YOOOOOOOOOO
| Trecem la un alt capitol Nu ash vrea sa par ridikol Hai sa zicem tot pe fatza Lumea de la blok nu-nvatza ...???!!!
|
|
| |
unknown | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 01:06 | Message # 7 |
Iluzia
| asta e pur adevar.. cred k i`am vazut kiar eu.. paremi`se intr`un bar.. eu treceam pe`alaturi doar..
..evadand
|
|
| |
ploaie | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 01:07 | Message # 8 |
nude in silence..
| nush ce'o fi cu aia de dupa bloc.. stiu k'aici prostiei nu'i e loc.. si.. nu ma tem s par ce nu's.. caci.. nu mai am nimic de'ascuns..
[..]
|
|
| |
dXXX™ | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 01:10 | Message # 9 |
YOOOOOOOOOO
| Toti avem un scop in viatza Sa dam carile pe fatza Cine shi din ce invazta Sa razbata-n asta ceatza ???
|
|
| |
unknown | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 01:10 | Message # 10 |
Iluzia
| ploaie, dak n`ai nimik de`ascuns.. zi.. k lok este de`ajuns.. sh am timp k sa citesc.. poti s nu te rushinezi.. :D
..evadand
|
|
| |
ploaie | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 01:19 | Message # 11 |
nude in silence..
| Quote (unknown) dak n`ai nimik de`ascuns.. zi.. k lok este de`ajuns.. sh am timp k sa citesc.. poti s nu te rushinezi.. sa zic.. asa.. neintrebata.. ar fi urit si indiscret.. nu vreau gind, concluzie.. si nici macar secret.. doar sper aiurea s'aud un adevar pierdut.. de cineva uitat, scapat, si din pacate si tacut..
[..]
|
|
| |
dXXX™ | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 01:21 | Message # 12 |
YOOOOOOOOOO
| Quote (ploaie) sa zic.. asa.. neintrebata.. ar fi urit si indiscret.. nu vreau gind, concluzie.. si nici macar secret.. doar sper aiurea s'aud un adevar pierdut.. de cineva uitat, scapat, si din pacate si tacut.. Sa lasam trecutu-n pace Ca orice noi nu vom face Nimik la loc nu vom intoarce Faurim un viitor ! ! !
|
|
| |
ploaie | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 01:28 | Message # 13 |
nude in silence..
| dXXX, sa'l las in pace.. ce amuzant.. poate'mi propui si un calmant? nu mai intorc nimic, o stiu.. doar dor mi'e de ce nu mai e viu..
[..]
|
|
| |
unknown | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 01:28 | Message # 14 |
Iluzia
| Quote (ploaie) sa zic.. asa.. neintrebata.. ar fi urit si indiscret.. nu vreau gind, concluzie.. si nici macar secret.. doar sper aiurea s'aud un adevar pierdut.. de cineva uitat, scapat, si din pacate si tacut.. de fapt, ti`am dat eu invoire.. s te dezlantui, dak vreai.. k dup`umila mea parere.. aceasta poate ajuta..
..evadand
|
|
| |
dXXX™ | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 01:30 | Message # 15 |
YOOOOOOOOOO
| Quote (ploaie) sa'l las in pace.. ce amuzant.. poate'mi propui si un calmant? nu mai intorc nimic, o stiu.. doar dor mi'e de ce nu mai e viu.. Daca-ai mort deja e mort Poti sai dai shi-o palma-n bot Findca lui ii pina-n kot Tu eishti cea ce simte tot...
|
|
| |
ploaie | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 01:35 | Message # 16 |
nude in silence..
| dXXX, nu prea stiu din tot ce'ai inteles.. dar din aluzii, presupun k nu prea.. si'ncerc sa dau cuvintelor un sens... probabil k'mi iese cam aiurea..
[..]
|
|
| |
unknown | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 01:39 | Message # 17 |
Iluzia
| dXXX. ploaie, voi vbiti d/e mai multe, eu in schimb tot am ceva!! ideile imi vin cu sute.. kiar m`as baga intr`un dulap..
..evadand
|
|
| |
ploaie | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 01:57 | Message # 18 |
nude in silence..
| unknown, iar eu mi le'as baga, ideile, cit mai departe iar vobele'mi usturatoare, impulsive, de kkt le'as arde.. m'as cufunda in muzica, poeme, arte.. iar vocea'as pierde'o sub pasu'mi demult calcat..
[..]
|
|
| |
unknown | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 02:10 | Message # 19 |
Iluzia
| ploaie, stii.. prefer s ma asez la masa, si sa fac ordine in idei, in capu`mi.. ca imaginatia`mi este si mofturoasa, si ma tem ca ma va trimite ...
..evadand
|
|
| |
|
unknown | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 02:23 | Message # 21 |
Iluzia
| Quote (ploaie) unknown, mofuroasa? e mai degraba rupta.. imaginatia'ti asemeni tie e nebuna... si noaptea pare'a fi mai scurta... si totusi as vrea s'ti spun k'ii buna.. de buna`i buna, e buna noaptea da imaginatia`mi gadila sanatatea de aia, la cat imi este imaginatia de nebuna.. voi incerca sa`ti urez o noapte cat mai buna sweet dreams, hani
..evadand
|
|
| |
ploaie | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 02:25 | Message # 22 |
nude in silence..
| Quote (unknown) sweet dreams, hani kiss same shit
[..]
|
|
| |
unknown | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 02:28 | Message # 23 |
Iluzia
| de`ar fi same shit, pai nu scriam.. da' nebunia ma`mpingea.. deci, s`ai o noapte cat mai buna.. dar de "same shit", vbim noi pe urma..
..evadand
|
|
| |
Irinutza | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 09:09 | Message # 24 |
rappa lover
| Hmm...Vad k e interesant aici, K nu au loc copiii mici, O sa skriu si eu ceva, Poate se va inveseli lumea...
All I want is the wind in my hair to face the fear but,not feel scared
|
|
| |
unknown | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 14:35 | Message # 25 |
Iluzia
| irinutsa, ideea de a ne inveseli, noua kiar k ne`ar prii.. vezi k multe se intampla, nu e viata delok simpla..
..evadand
|
|
| |