vecinu` meu =)) un om tare tare super...sincer cu el vb o leaca si mor de ras....intr`o zi imi zice....veronica,daca ai sa te cununi si nu o sa`ti placa sotul....sa nu te temi vii la mini si`ti dezleg cununia...k ptr sa traiesti cu`n om pe care nu`l iubesti....sau povestea k c vin la el femei natute....si el le zice:Femei draji de ce traiti cu omu` ista daca va bate...sio va chinuie...veniti la mine si va dezleg cununia si gata... nush sincer e un om tare bun :P la cat e de bun la atita si de nebun Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
pai.. o fi el funny.. dar mi se par ne la locul lor glumele alea.. oamenii se cununa, dau bani pt o ceremonie frumoasa.. iar el.. naaaa... glumele sa fie inafara biserici.. (sper s nu par prea categorica ) .. k suntem oameni si nu puteam fi seriosi mereu e adevarat.. dar dak tot se fac restrictii pt enoriasi , sunt in aceiasi masura si pt preoti.. care mai trebuiesc respctate.. [..]
ploaie, da stii pe mini m`ar rupe la mini la nunta asa un preot...stii ar fi o alta atmosfera decat cea care e mereu...sincer Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
opa.. ce popa.. cate profesii.. tre s aiba o activitate multilaterala.. maine poimaine poate aflam si d/e vre`o experienta de`a lui in domeniul fizicii nucleare..
bai lume..chiar nu merita sa`l discutam atata...defapt e un om de treaba....si nush,nu merita...parerea mea Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...