ProTest
|
|
dXXX™ | Date: Vineri, 2008.Mar.07, 15:49 | Message # 1 |
YOOOOOOOOOO
Group: Administratia
Status: Off'Line
| Ashtept Pareri....
|
|
| |
tErOrIsHkA | Date: Vineri, 2008.Mar.07, 21:17 | Message # 2 |
rappa listner
Group: user
| imi place.. e oK *))
hEh..
|
|
| |
UniX | Date: Vineri, 2008.Mar.07, 22:31 | Message # 3 |
micutu rappa
Group: Fan
| Rupator de bun
Freewave
|
|
| |
dXXX™ | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 01:11 | Message # 4 |
YOOOOOOOOOO
Group: Administratia
| la capitolul Flow e Faorte bun... baiatu mi-a zis ca ishi face tot singur shi negative shi versuri shi se inregistreaza deci e Bravo ce pot sa zic Respect shi bafta in continuare !
|
|
| |
ploaie | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 15:51 | Message # 5 |
nude in silence..
Group: useri
| imi place versurile.. dar la melodiii tre s mai lucreze.. adik.. nush.. mie'mi cam suna a pop.. sorry...
[..]
|
|
| |
Mister_Skrap | Date: Simbata, 2008.Mar.08, 16:15 | Message # 6 |
micutu rappa
| Baiatu' depune munca si e foarte bravo il cunosc personal asa un pic si chiar se sraduie sa faca ceva normal si ca om e bun dXXX, 100% d'acord
NOROK BAH!!!!!!!
|
|
| |
Irinutza | Date: Duminica, 2008.Mar.09, 21:29 | Message # 7 |
rappa lover
| Imi place ProTest... Mie mi se pare destul de original stilul lui de a interpreta... Dar de unde se poate lua mai multe piese cu el in afara de cele 3? As vrea sa aud mai multe...
All I want is the wind in my hair to face the fear but,not feel scared
|
|
| |
vercik | Date: Luni, 2008.Mar.10, 01:24 | Message # 8 |
Big mommy
| Bafta lui!
Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
|
|
| |
kill_joy | Date: Vineri, 2008.Mar.14, 21:29 | Message # 9 |
micutu rappa
| Bravooo, rupp piesele!
Viatza,acest sir de explozii...
|
|
| |
Criticu | Date: Simbata, 2008.Mar.15, 11:18 | Message # 10 |
rappa guru
| Mia placut!!! In prima piesa parca are putin glasul lui Omblandon in Piesa Daca pozele ar VB!!!! Nustiu poate gresesc!!!!Dar Imiplace refrenul la prima piesa!!!Si e Flauzibil si Inca ideie are!!!Nu sunt Vb spuse in Vint!!! A 2 piesa e la fel de Buna!!!! dXXX, Ei mai au ceva piese???Ca vad ca fac ceva bun!!!!! Bafta!!!Mai veniti pe la noi!!!
De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....
|
|
| |
antidot_14 | Date: Joi, 2008.Iun.12, 19:37 | Message # 11 |
micutu rappa
| binenteles k mai are piese , cine mai vrea ii trimit , ink ceva protest a inceput cu muzica dance , si are influente dance omu , el e genu dima de la body in soul in piesele rap dk ati ascultat , na eu nu il pot lauda pt k mie prieten si nu vreau sa credeti k dau vorbe k sa ii fac aripi :P oricum ascultati muzica lui si vedeti ce e bine si ce nu ! ink ceva piesele sunt de priin 2006 parca ! deci nah !
*ANTIDOT*
|
|
| |