Parazitii - Vrei Bani (soundtrack 17 )
|
|
unknown | Date: Simbata, 2008.Mai.17, 23:29 | Message # 26 |
Iluzia
Group: useri
Status: Off'Line
| Quote (Hakeru) unknown, imi place sa discut cu oamenii ce au un punct de vedere bine structurat, dak e d/e mine.. thx. Quote (Hakeru) deci mi-a facut placere sa discut s inteleg k aici inkeiem.. mi`a facut si mie placere ![wink](http://src.ucoz.net/sm/23/wink.gif)
..evadand
|
|
| |
ploaie | Date: Duminica, 2008.Mai.18, 00:23 | Message # 27 |
nude in silence..
| Quote (Hakeru) pop, latino, dance, trance, house suna atit de straniu.. sa asculti aceste stiluri de muzica + Rap... Quote (Hakeru) primesc aceleas emotii negative cum le primesc si de la manelle sau muzica de proasta calitate moldoveneasca humm.. sa inteleg k te axezi doar pe sunete.. adik.. nu mai ajungi sa cauti versurile (recunosc k in hard core e greu sa intelegi ce se cinta fara o sursa k internetul)... stii.. mesaju pieselor, mai ales Metallica.. nu se compara cu manelele si muzica aia de proata calitate mentionata de tine.. Quote (Hakeru) ploaie, sa stii ca te respect foarte mult pentru ambitie, chiar imi place sa dicut cu cineva asa. Poate continuam discutia pe aceiasi unda? sigur.. mereu gata pt a polemiza cu cineva..
[..]
|
|
| |
Hakeru | Date: Duminica, 2008.Mai.18, 14:40 | Message # 28 |
rappa fan
Group: Fan
| Quote (ploaie) suna atit de straniu.. sa asculti aceste stiluri de muzica + Rap... de ce straniu, mai straniu as zice e sa asculti rock cu rap, aceasta e parerea mea Quote (ploaie) sa inteleg k te axezi doar pe sunete.. adik.. nu mai ajungi sa cauti versurile posibil ai inteles gresit , dar oricum, fii deacord ca daca sunetele nu prezinta un interes, atunci nici versurile nu vor prezenta nici un interes, adica nu va ajunge urechea pina la ele...
|
|
| |
unknown | Date: Duminica, 2008.Mai.18, 15:02 | Message # 29 |
Iluzia
| Quote (Hakeru) mai straniu as zice e sa asculti rock cu rap, aceasta e parerea mea hmmm.. vezi k dak e s asculti mai atent.. ai putea observa k rockul este un alt stil muzical asemanator rap`ului, care ofera cuvintelor un anumit sens.. ceea ce nu pot spune d/e alte stiluri.. Quote (Hakeru) daca sunetele nu prezinta un interes, atunci nici versurile nu vor prezenta nici un interes, adica nu va ajunge urechea pina la ele... ink un lucru destul de subiectiv.. nu e numaidecat s te axezi pe impresia lasata de negativ.. trebuie mereu s poti asculta si s poti intelege.. daca interpretului nu i`a reusit s aduca la urechea ascultatorului mesajul prin melodie.. nu inseamna k totul e pierdut.. trebuie si tu s prezinti anumite semne de receptivitate.. sunt alte stiluri in care melodia e pe primul plan.. trance, dance etc.. dar aici, anume cuvintele sunt cheia..
..evadand
|
|
| |
Hakeru | Date: Duminica, 2008.Mai.18, 17:48 | Message # 30 |
rappa fan
| Quote (unknown) daca interpretului nu i`a reusit s aduca la urechea ascultatorului mesajul prin melodie.. atunci care mai e sensul ca acest mesaj sa fie in muzica, pentru asta sunt poeziile, romanele, eseele..... Muzica e pentru melodie mai intii.... In primele melodii in deopshte lipseau cuvintele, acestea erau intelese si apreciate reesind din ritm si muzica. De ce se mai numeste muzica?
|
|
| |
unknown | Date: Duminica, 2008.Mai.18, 20:55 | Message # 31 |
Iluzia
| Quote (Hakeru) atunci care mai e sensul ca acest mesaj sa fie in muzica, pentru asta sunt poeziile, romanele, eseele..... Muzica e pentru melodie mai intii.... In primele melodii in deopshte lipseau cuvintele, acestea erau intelese si apreciate reesind din ritm si muzica. asta se numeste EVOLUTIE.. oamenii au inteles k aceste poezii, romane, esee.. pot capata un farmec anumit dak le transpui prin muzica.. Quote (Hakeru) De ce se mai numeste muzica? fiindk in afara de cuvinte mai prezinta si un ansamblu de sunete.. :P :P
..evadand
|
|
| |
Hakeru | Date: Duminica, 2008.Mai.18, 22:03 | Message # 32 |
rappa fan
| Quote (unknown) aceste poezii, romane, esee.. pot capata un farmec anumit dak le transpui prin muzica.. iar cind muzica e de proasta calitate, farmecul se pierde.
|
|
| |
unknown | Date: Duminica, 2008.Mai.18, 23:25 | Message # 33 |
Iluzia
| Quote (Hakeru) iar cind muzica e de proasta calitate, farmecul se pierde. deci daca consideri ca muzica rock e de proasta calitate.. n`o asculta.. in orice gen muzical poti gasi asa ceva.. insa, nu trebuie s te axezi doar pe negativ!! asculta si cuvintele.. kiar merita.. si e evident s nu fie toate piesele reusite.. pt asta suntem oameni.. s exersam.. s progresam.. de ce s nu incercam sa ne afirmam..?? de ce sa nu lasam sa fim criticati.. ??
..evadand
|
|
| |
Hakeru | Date: Luni, 2008.Mai.19, 01:58 | Message # 34 |
rappa fan
| Quote (unknown) daca consideri ca muzica rock e de proasta calitate.. Nu am avut in vesere de rock, in genere, daca muzica e de proasta calitate, cuvintele isi pierd farmecul.
|
|
| |
unknown | Date: Luni, 2008.Mai.19, 02:40 | Message # 35 |
Iluzia
| Quote (Hakeru) Nu am avut in vesere de rock, in genere, daca muzica e de proasta calitate, cuvintele isi pierd farmecul. si noi parca incepusem totul de la rock.. ![cool](http://src.ucoz.net/sm/23/cool.gif)
..evadand
|
|
| |
ploaie | Date: Luni, 2008.Mai.19, 16:20 | Message # 36 |
nude in silence..
| deci.. ideea'i k muzica nu e doar instrumentala.. ci mai are si niste versuri.. tu nu asculti hard rock (presupun k orice gen, numai s nu fie hard core) fiindk iti deranjeaza urekea.. insa.. asculti pop, dance si RNB.. adik muzica comerciala.. care e destul de usor de ascultat, nu'ti solicita prea mult gindirea, ci dimpotriva - corpul (in special fundul), ceea ce ma face s trag concluzia k in muzica tu apreciezi mai mult sound'ul (caci genurile enumerate mai inainte, nu au versuri pe bune)... eu si unknown pretuim totul in ansamblu, caci se completeaza una pe alta.. tu, ce n'ai spune, oricum preferi k muzica sa sune mai 'moale'... sper k'am inteles totul corect..
[..]
|
|
| |
unknown | Date: Luni, 2008.Mai.19, 16:28 | Message # 37 |
Iluzia
| Quote (ploaie) eu si unknown pretuim totul in ansamblu, caci se completeaza una pe alta.. confirm Quote (ploaie) deci.. ideea'i k muzica nu e doar instrumentala.. ci mai are si niste versuri.. tu nu asculti hard rock (presupun k orice gen, numai s nu fie hard core) fiindk iti deranjeaza urekea.. insa.. asculti pop, dance si RNB.. adik muzica comerciala.. care e destul de usor de ascultat, nu'ti solicita prea mult gindirea, ci dimpotriva - corpul (in special fundul), ceea ce ma face s trag concluzia k in muzica tu apreciezi mai mult sound'ul (caci genurile enumerate mai inainte, nu au versuri pe bune)... right.. si chiar sunt curioasa ce elemente anume iti plac in muzica rap.. ![cool](http://src.ucoz.net/sm/23/cool.gif)
..evadand
|
|
| |
antidot_14 | Date: Simbata, 2008.Mai.24, 11:47 | Message # 38 |
micutu rappa
Group: user
| piesa trannsmite un mesaj , dar paraziti o da in rock deacuma :)) !
*ANTIDOT*
|
|
| |
Hakeru | Date: Duminica, 2008.Mai.25, 02:20 | Message # 39 |
rappa fan
| Quote (unknown) sunt curioasa ce elemente anume iti plac in muzica rap.. aici e o combinatie dintre ritm si versuri Quote (ploaie) caci genurile enumerate mai inainte, nu au versuri pe bune insa e ritm, e muzica, e melodie... Quote (ploaie) preferi k muzica sa sune mai 'moale' ba nu, e principalul muzica sa fie (cred ca e clar ce am avut in vedere), melodie. Melodia trebuie simtita, sa treaca prin tine, sa primesti emotii de la notele muzicale, nu neaparat de la cuvinte(cu toate ca si acestea impirta). Quote (ploaie) eu si unknown pretuim totul in ansamblu, caci se completeaza una pe alta.. posibil nu am dreptate, dar am impresia ca voi nu simtiti melodia, sper sa gresesc. ![cry](http://src.ucoz.net/sm/23/cry.gif) Added (25.05.2008, 02:20) --------------------------------------------- o melodie ideala este spre exemplu piesa Pe tarimu' Hip-Hop (SikEratScriptum) ![wink](http://src.ucoz.net/sm/23/wink.gif)
|
|
| |
unknown | Date: Duminica, 2008.Mai.25, 02:40 | Message # 40 |
Iluzia
| Quote (Hakeru) posibil nu am dreptate, dar am impresia ca voi nu simtiti melodia, sper sa gresesc. cry oh fuck.. sorry.. kiar nush de ce dar ascultand HH nu prea ma trage s dau din fund.. desi, vad k oamenii care asculta cu acelasi succes R&B si alte **** o fac destul de des (dak nu si permanent).. nu plange.. desi nu ma cunosti personal.. ti`o zic.. gresesti.. relax.. Quote (Hakeru) o melodie ideala este spre exemplu piesa Pe tarimu' Hip-Hop (SikEratScriptum) wink acelasi lucru pot spune si d/e "Sa poti", "Chiar s`azi", "O scrisoare pierduta", "Poezie neagra", "Asa a fost scris" etc.. B) respect Tadevs si cine a mai lucrat la asta
..evadand
Message edited by unknown - Duminica, 2008.Mai.25, 02:46 |
|
| |
ploaie | Date: Duminica, 2008.Mai.25, 02:42 | Message # 41 |
nude in silence..
| Quote (Hakeru) posibil nu am dreptate, dar am impresia ca voi nu simtiti melodia, sper sa gresesc. cry eee... cam gresesti.. oleak tare... om fi noi nesimtite.. dar nu in muzica.. Quote (Hakeru) o melodie ideala este spre exemplu piesa Pe tarimu' Hip-Hop (SikEratScriptum) da o mina calda!!!! ![biggrin](http://src.ucoz.net/sm/23/biggrin.gif) Added (25.05.2008, 02:42) ---------------------------------------------
Quote (unknown) nu gresesti..
[..]
|
|
| |
|
Hakeru | Date: Duminica, 2008.Mai.25, 02:49 | Message # 43 |
rappa fan
| Quote (ploaie) eee... cam gresesti.. oleak tare... om fi noi nesimtite.. cool dar nu in muzica.. biggrin Quote (ploaie) da o mina calda!!!! salut Quote (unknown) kiar nush de ce dar ascultand HH nu prea ma trage s dau din fund.. nici nu trebuie, e important sa simti piesa. Quote (unknown) nu gresesti.. Atunci urgent trebuie de rezolvat aceasta, invata sa cinti la vre-un istrument Quote (unknown) respect Tadevs si cine a mai lucrat la asta RESSPECT
|
|
| |
unknown | Date: Duminica, 2008.Mai.25, 02:54 | Message # 44 |
Iluzia
| Quote (Hakeru) Melodia trebuie simtita, sa treaca prin tine, sa primesti emotii de la notele muzicale, nu neaparat de la cuvinte(cu toate ca si acestea impirta). placere tre s primesti de la tot in ansamblu.. dar care placere cand piesa nu are sens?????? >( >( >( exporta .. se zice "conteaza".. tine minte.. "a importa" are alt sens de fapt Added (25.05.2008, 02:54) --------------------------------------------- Quote (Hakeru) Atunci urgent trebuie de rezolvat aceasta, invata sa cinti la vre-un istrument wink am zis k am gresit.. nu trebuia s pun "nu".. n`am nevoie s invat la nici un instrument k deja am invatat o data.. si mc mult.. muzica o simt destul de bine.. pot asculta si aprecia..
..evadand
Message edited by unknown - Duminica, 2008.Mai.25, 03:05 |
|
| |
ploaie | Date: Duminica, 2008.Mai.25, 03:02 | Message # 45 |
nude in silence..
| Quote (unknown) am scapat virgula angry ![angry](http://src.ucoz.net/sm/23/angry.gif) angry ![angry](http://src.ucoz.net/sm/23/angry.gif) angry ![angry](http://src.ucoz.net/sm/23/angry.gif) angry in general am gresit.. angry angry angry angry angry dak ceva am modificat wink mc k`ai observat wink ma cam speriasem..
[..]
|
|
| |
Hakeru | Date: Duminica, 2008.Mai.25, 03:04 | Message # 46 |
rappa fan
| Quote (unknown) am gresit.. nu trebuia s pun "nu" clar Quote (unknown) dar care placere cand piesa nu are sens?????? spre exemplu unele piese deloc nu au cuvinte, dar melodia lor e un hit.
|
|
| |
unknown | Date: Duminica, 2008.Mai.25, 03:07 | Message # 47 |
Iluzia
| Quote (Hakeru) spre exemplu unele piese deloc nu au cuvinte, dar melodia lor e un hit. dar tie nu`ti pare k noi vbeam d/e piese care nemijlocit contin versuri, cuvinte, un anumit mesaj???? era totusi vorba de rock.. ![dry](http://src.ucoz.net/sm/23/dry.gif)
..evadand
|
|
| |
Hakeru | Date: Duminica, 2008.Mai.25, 03:21 | Message # 48 |
rappa fan
| Quote (unknown) era totusi vorba de rock.. Quote (unknown) dar care placere cand piesa nu are sens?????? Eu de la inceput am spus ca nu imi place rock-ul , iar in piese cuvintele se duc pe al 2-lea plan (pentru mine). Vorbeam de mai multe styluri se pare. Ti-am raspuns la intrebare?
|
|
| |
unknown | Date: Duminica, 2008.Mai.25, 03:24 | Message # 49 |
Iluzia
| Quote (Hakeru) rap ascult putin mai mult ca alte styluri (stylul meu preferat e R&B), sa stii ca ascul foarte mult pop, latino, dance, trance, house, si printe aceste se numra si rock-ul (nu pot suporta doar rock-ul greu al formatiilor korn, metallica..... primesc aceleas emotii negative cum le primesc si de la manelle sau muzica de proasta calitate moldoveneasca biggrin care se aude cind mergi prin piata). hmmm.. miroase aici a contrazicere.. B) B) ia mai revizuieste cele spuse mai sus ![wink](http://src.ucoz.net/sm/23/wink.gif)
..evadand
Message edited by unknown - Duminica, 2008.Mai.25, 03:24 |
|
| |
Hakeru | Date: Duminica, 2008.Mai.25, 03:33 | Message # 50 |
rappa fan
| Quote (unknown) Eu de la inceput am spus ca nu imi place rock-ul Am avut in vedere rock-ul greu, doar ca nu am concretizat Quote (Hakeru) Ti-am raspuns la intrebare? smile
|
|
| |