Added (18.03.2008, 11:08) --------------------------------------------- FreeSoul, e pieasa mea preferata franceza...:) seamana nu seamana se citesc versuri ...da refrenu ecam pop da merge :)) asta se nmeshte hip hop comercial shi defapt piesa e un soundtrack din taxi 1 sau 2 hz
Tema mea iubita Hip-Hop Englez nu ascult aproape de loc caci nu am ce invatsa de la ei dar de la franceji o ff anume la punktu de flow invetsi foarte multe Nimeni nu lipeste cuvintele as de bine de beat ca francejii sunt sigur deoarece ei anume poatela versuri hz ce fac dar la tehnica si flow ei sunt nr.1 dupa parerea mea mai ales Dadoo Mc Solaar si Supreme NTM of is nenormali!MAi ales Supreme pai este un baiat acolo el rupe si rupe Hip-hopul Romanesc Si Francez e Cel mai bun Hip-Hop(Pentru mine) Francejii fac treaba foarte buna si am vo 2 GB de rap Francez acasa am multe piese dar intratsi pe torrentsmd.com si cautatsi French Rap si o sa gasiti da va sfatui sa Downlodatsi Underground(deoarece underu francez) e ceva...nam cuuvinte!
Ok Astept De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....
vercik, Merci Mia placut Am m-ai aflat ca ElMatador Are o Piesa dedicata Filmului Taxi 4 Denumita Ca "Generatioan Taxi"Si in aceasta piesa am auzit o fraza de 50 cent,Maichel Jexson(Nustiu cum sa scrie )SI Pacat ca nu stiu prea bine Franceza si nu am inteles ce zice despre 50 cent in piesa dar cred ca la Kakat putin Asa cred yo caci demult 50 cent e apreciat doar de Copii.... ... Cine mai gaseste Mai scrie .....
Poate mai incolo mai revin cu ceva piese de ale lui Daca mai gasesc:)
Added (14.05.2008, 16:43) --------------------------------------------- El MataDor-Generation TaXi Piesa cine Vrea
De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....
Message edited by Criticu - Marti, 2008.Mai.13, 23:57
Albumul lui El Matador - Parti de rien Albumul rupeeeeeee cool
Quote (Hakeru)
Download de pe rapidshare
Sa ma Kak in Rapidzshare la mine nu merge unde treb sa scriu codul trebu sa scriu 4 litere dar in desen sunt mai multe
Hakeru, INcearca sa-l pui pe zshare.net PLssss Multumesc Anticipat....
De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....
Hakeru, Pai no stiu engleza de aceea ramin in urma atunioc merci acus ascultam De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....
cine va stie mai multe denumiri de trupe sau mc francezicare fac ceva mai aproape de under....eu de exemplu nu-s amre cunoscator in hh-ul francez...da stiu doar de MC solaar...mai stie cineva ceva asemanator...? Hip-Hop sucks becouse of you!
In ultimul album al katanei au citeva piese in franceza si nu suna rau deloc !!! Cand te-ai nascut, ai plans, si toti in jur, radeau. Traieste-ti viata in asa fel incat atunci cand o sa vina clipa, tu sa surazi iar cei ce vor sta in jurul tau sa planga.