Versuri, fraze, expresii preferate
|
|
me_marryanna | Date: Luni, 2008.Dec.08, 17:43 | Message # 26 |
rappa lover
Group: useri
Status: Off'Line
| http://marryanna.wordpress.com/nesecatul-gust-de-viata/
Infrânt nu esti atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ti-s. Adevaratele înfrângeri, sunt renuntarile la vis.
|
|
| |
ploaie | Date: Marti, 2008.Dec.09, 19:17 | Message # 27 |
nude in silence..
| delete, de Doru Dorian David © 2008-10-27 împachetez zilele ca pe nişte cearşafuri murdare le aşez în geamantanul de lemn îmi spui că a prins viaţă aerul negru crescând ca un copil de carton cu un delete îmi amăgesc memoria te privesc proaspăt ca pâinea strecurându-te prin aerul îngheţat amirosind a ierburi despicate îţi întinzi mâinile albe în joia trecută au rămas pe masă ceşti prăfuite câteva farfurii pline cu oase mistuirea zilelor de iubire te privesc cum în ceaiul fierbinte amesteci doar amintirile toamnei noaptea ce o băusem în doi cu perdelele trase te-am pierdut sub aşternutul alb o iarnă albă trecuse într-o pasăre albă te căutam prin zăpada mişcând pe podea chinuită de tălpile tale aprinse te-ai aşezat astfel încât să-ţi văd copilăria printre coaste urcând prin şira spinării până sub părul de smoală pe tâmple m-ai biruit şi cine va scrie în locul meu poeme triste curgându-ţi printre degete mai fierbinţi decât sângele şiroind împachetez nopţile într-un plic le strecor pe sub uşa închisă
[..]
|
|
| |
emirgan06 | Date: Marti, 2008.Dec.09, 21:47 | Message # 28 |
micutu rappa
Group: Fan
| AND FUCK THIS **************** I DONT wanna win, I'm outty, Here, tell this people something they dont know about me.
|
|
| |
cristynna | Date: Miercuri, 2008.Dec.10, 20:20 | Message # 29 |
rappa lover
| Compania Durex va anunta cu regret ca nasterea dvs. a fost un accident...
Nu socoti anii,numara amintirile...
|
|
| |
vercik | Date: Joi, 2008.Dec.11, 22:54 | Message # 30 |
Big mommy
| Cantecul nebunului Ei sunt cuminti... Eu sunt nebun... Dar cum Eu sunt ce-am fost mereu- Poate ca cel cuminte-s Eu- Desi de cate ori le-o spun, Eu pentru ei...sunt tot nebun... Eu ma urasc ca nu-s ca Ei... Eu ii iubesc ca nu-s ca Mine... Ei beau Si mint fara rusine- Si-n ochii prietenilor mei Trec drept nebun...ca nu-s ca Ei... Lor nu le place-amanta Mea.. Mie nu-mi place-amanta Lor... Ei vad cu ochii tuturor Femeia... Eu n-o pot vedea Decat cu-ai mei- Amanta mea... Dar cum din Ei toti numai Eu Nu sunt ca Ei, Am sa ma duc De voia mea la balamuc- Si fiindca nu-mi va parea rau, Cumintele voi fi tot Eu!... (Ion Minulescu) ador poezia...ador...
Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
|
|
| |
cristynna | Date: Miercuri, 2008.Dec.17, 10:03 | Message # 31 |
rappa lover
| Fiecare cuvint e o speranta in plus...fiecare clipa trecuta,imi spune ca moartea mea e aproape,iar eu inca visez... Added (17.12.2008, 10:03) --------------------------------------------- Am citit ca bautura dauneaza si m-am lasat de baut,am citit ca fumatul dauneaza si m-am lasat de fumat,am citit ca sexul dauneaza si???m-am lasat de citit...
|
|
| |
me_marryanna | Date: Miercuri, 2008.Dec.17, 15:29 | Message # 32 |
rappa lover
| cristynna, FT tARE!!!!!!!!!!
Infrânt nu esti atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ti-s. Adevaratele înfrângeri, sunt renuntarile la vis.
|
|
| |
Mishulica94 | Date: Simbata, 2008.Dec.27, 20:33 | Message # 33 |
micutu rappa
Group: Cenaclu
| Ce e scris cu penitza poetului nu se sterge cu vorba prostului Nu-s dac merge acum am compus ,da cine intelege RESPECT:d
Salut la toti
|
|
| |
me_marryanna | Date: Duminica, 2008.Dec.28, 08:57 | Message # 34 |
rappa lover
| Mishulica94, bv
|
|
| |
cristynna | Date: Duminica, 2008.Dec.28, 17:12 | Message # 35 |
rappa lover
| Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria ta valoare.
|
|
| |
vitalik | Date: Duminica, 2008.Dec.28, 17:51 | Message # 36 |
rappa listner
| dedicatie domnului Voronin: Iti doresc sa te vad cit mai repede cu costum nou shi vata in nas :D
Albul vietii deacum e cenushiu...
|
|
| |
ploaie | Date: Duminica, 2008.Dec.28, 18:00 | Message # 37 |
nude in silence..
| vitalik, you're so mean...
[..]
|
|
| |
unknown | Date: Duminica, 2008.Dec.28, 19:00 | Message # 38 |
Iluzia
| vitalik, ploaie, he's not mean.. he's a really good boy
..evadand
|
|
| |
vitalik | Date: Luni, 2008.Dec.29, 13:37 | Message # 39 |
rappa listner
| thanks
Albul vietii deacum e cenushiu...
|
|
| |
maxer | Date: Marti, 2008.Dec.30, 09:14 | Message # 40 |
Big daddy
| ""Moldova n-a fost a mea şi nu e a voastră, ci a urmaşilor voştri, şi a urmaşilor urmaşilor voştri în veacul vecilor!" Ştefan cel Mare şi Sfânt
|
|
| |
jany | Date: Marti, 2008.Dec.30, 17:57 | Message # 41 |
micutu rappa
Group: user
| B.U.G. Mafia _ Totul se Iarta,Nimic nu se Uita Junky _ Viata Merita Traita BASARABIA PAMINT ROMANESC !!!
|
|
| |
Poetul_Pervers | Date: Marti, 2008.Dec.30, 23:15 | Message # 42 |
rappa fan
| DATI-MI INCA UN DOLAR PROMIT SA VA IUBESC MEREU,DATI-MI INCA UN DOLAR PROMIT SA VA IUBESC MEREU
I need more!!!!! C4 !!!!!!
|
|
| |
MacroS | Date: Marti, 2008.Dec.30, 23:34 | Message # 43 |
Big daddy
| fraza preferata....sa nu te bucuri de tot ce-n societate-i interzis...e ca si um ai sta paralizat la pat in paradis....
Hip-Hop sucks becouse of you!
|
|
| |
Poetul_Pervers | Date: Marti, 2008.Dec.30, 23:57 | Message # 44 |
rappa fan
| un text din cele mai tari texte de-a lu Cedry2k E despre lighioane ce fac alte milioane cu televiziunile lor si fac alte milioane de oameni sa se uite la emisiunile lor ca sa uite de foame si vad tot promisiunile lor deci uita-te coane la Tv pana faci ulcer da vezi ca ziaristii s pioni politici ca madame Culcher si toti te ard la sange si continua pentru ca tu n-o arzi ca si cum ti-ar ajunge stiu, mai nou nu mai haliti manele frustrati ca n-a aveti lovele de-o bere va scufundati in depresii si canapele dependenti de cafele, meciuri si telenovele si show-uri cu soldati trimisi spre meditat pe acest imens teren minat televizati s-o ard des in uniforma noatra da-s teleghidati de gangsteri in uniforma albastra e-un razboi latent, permanent daca esti ca spirit inexistent sau prea putin persistent cand vei fi mintit n-ai sa poti sa fi rezistent si-ntr-un final vei fi inghitit de sïstem
I need more!!!!! C4 !!!!!!
|
|
| |
vercik | Date: Miercuri, 2008.Dec.31, 00:59 | Message # 45 |
Big mommy
| "Ce faci tu? De-atata vreme N-am mai ratacit pin cranguri... N-a-ncercat sa te mai cheme Dorul ca sa fim iar singuri?..." I.Minulescu
Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
|
|
| |
cristynna | Date: Joi, 2009.Ian.08, 16:04 | Message # 46 |
rappa lover
| Viseaza la ceea ce vrei sa visezi. Dute acolo unde vrei sa mergi. Fii ceea ce vrei sa fii... ai doar o viata si o oportunitate pentru a face tot ceea ce vrei si-ti propui. Un viitor stralucit se va baza intotdeauna pe un trecut uitat. Nu vei putea merge inainte pina cind nu vei lasa in urma esecurile si suferintele trecute.
Message edited by cristynna - Joi, 2009.Ian.08, 16:06 |
|
| |
vercik | Date: Simbata, 2009.Ian.10, 02:02 | Message # 47 |
Big mommy
| şi noaptea mergi, mergi îndelung ferestrele nu mai suportă soarele. sunt mofturoase şi reci, apăsate de gheaţă şi nu înţeleg apropierea asta de iarnă ca de o cetate străină, o cărămidă prea roşie, un cavou prea înalt pentru acest an. îngropi toate cărţile, închizi în el şi inima, e de prisos. te poţi odihni îndelung. doar noaptea se văd clar drumurile, atunci vine călăuza, îţi descoperă ochii să mergi cu spatele, să numeri podeţele, nu te fereşti de lemnul mâncat de apă, nu. trupul tău acum curat, neatins pe de-a-ntregul de lume, primeşte haina de piatră şi tace, nicio lumină în jur, nicio zvâcnire de om. inima creşte încet, încet, atârnă tot mai greu, o duci cu tine, o aşezi pe ultimul zid, în locul unde a fost cândva o fereastră. chemi oamenii, grija asta a ta e o apă dulce, nu te mai temi să le dai să bea până la capăt. ( Ela Victoria Luca) mi`a placut...
|
|
| |
cristynna | Date: Simbata, 2009.Ian.10, 17:14 | Message # 48 |
rappa lover
| Daca vrei sa stii cit de mult mi-e dor de tine,incearca sa prinzi picaturile de ploaie.Cele pe care le prinzi reprezinta cit de dor iti este tie de mine,iar cele pe care nu le-ai prins reprezinta cit de dor imi este mie de tine.
|
|
| |
Danger-D | Date: Duminica, 2009.Ian.11, 23:48 | Message # 49 |
V.I.P rappa
Group: Administratia
| Pentru că eu sînt cea dintîi şi cea de pe urmă Eu sînt cea venerată şi cea dispreţuită Eu sînt prostituata şi sfîntă Eu sînt soţia şi fecioara Eu sînt mama şi fiica Eu sînt braţele mamei mele Eu sînt cea stearpă şi numeroşi sînt copiii mei Eu sînt cea căsătorită şi fata bătrînă Eu sînt cea care aduce pe lume şi cea care nicicînd n-a zămislit Eu sînt alinarea durerilor naşterii Eu sînt soţia şi soţul Eu am fost bărbatul care m-a crescut Eu sînt mama tatălui meu Sînt sora soţului meu Şi el e copilul meu respins Poartă-mi totdeauna respect Pentru că eu sînt cea scandaloasă şi cea magnifică Imn către Isis, sec. al III-lea sau al IV-lea (?), descoperit la Nag Hammadi
Cu pacatele impaca-te,si daca Nu stii de ce esti in stare,incearca-te..
|
|
| |
ploaie | Date: Marti, 2009.Ian.13, 00:01 | Message # 50 |
nude in silence..
| "Femeile cred ca daca o femeie fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca un caine fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca o pisica fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca un barbat fuge de acasa este din cauza ca barbatii sunt porci." generalizare.. da rupe dxxx va fi multumit
[..]
|
|
| |