Nu Pot Trai Fara...
|
|
Parazitka | Date: Miercuri, 2008.Mai.21, 22:36 | Message # 51 |
rappa guru
Group: user
Status: Off'Line
| fara tic tac
Knocking On Heaven`s Door...
|
|
| |
vercik | Date: Joi, 2008.Mai.22, 16:18 | Message # 52 |
Big mommy
Group: useri
| fara prieteni :P
Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
|
|
| |
|
|
unknown | Date: Simbata, 2008.Mai.24, 22:58 | Message # 55 |
Iluzia
| Quote (Parazitka) fara cartea "Satanismul in muzica rock" crazy haha lol lol lol lol haha mori de ras biggrin kiar nu`mi pare funny.. mi`au povestit d/e ea.. really sucks.. ce principii tampite.. nici n`am putut asculta pan`la sfarsit ce contine.. tu tot ti`ai cumparat`o??
..evadand
|
|
| |
Criticu | Date: Simbata, 2008.Mai.24, 23:02 | Message # 56 |
rappa guru
| Eu nu pot Trai Fara astfel de MC Nebuni ----> Ascultati si Voi
De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....
Message edited by Criticu - Duminica, 2008.Mai.25, 01:27 |
|
| |
unknown | Date: Simbata, 2008.Mai.24, 23:19 | Message # 57 |
Iluzia
| Quote (Criticu) Cer scuze Dar Daca puteti Povestiti Si noua ce e akolo???? acolo se vbeste d/e faptul k muzica Beatles este satanica si k Madonna este cea mai frumoasa femeie.. si toate femeile dim lume ar trebui s fie k ea.. mai mari prostii n`am auzit in viata mea.. sincer.. da asta ink`i zero.. Quote (Criticu) Chiar sunt Curios Caci nu prea stiu Ce inseamna Rock-ul rock`ul asta e un gen de muzica.. :)))
..evadand
|
|
| |
Criticu | Date: Simbata, 2008.Mai.24, 23:28 | Message # 58 |
rappa guru
| Quote (unknown) rock`ul asta e un gen de muzica.. :))) Tu credeai ca eu asta nu stiam? Quote (unknown) acolo se vbeste d/e faptul k muzica Beatles este satanica si k Madonna este cea mai frumoasa femeie.. si toate femeile dim lume ar trebui s fie k ea.. mai mari prostii n`am auzit in viata mea.. sincer.. da asta ink`i zero.. Mrs Pentru Explicatie Quote (unknown) Madonna este cea mai frumoasa femeie.. si toate femeile dim lume ar trebui s fie k ea..
De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....
|
|
| |
unknown | Date: Simbata, 2008.Mai.24, 23:34 | Message # 59 |
Iluzia
| Quote (Criticu) lol Tu credeai ca eu asta nu stiam? lol asta eu din politete am raspuns si la aceasta intrebare care a fost de fapt retorica.. Quote (Criticu) Mrs Pentru Explicatie wink u`re always welcome
..evadand
|
|
| |
Criticu | Date: Simbata, 2008.Mai.24, 23:37 | Message # 60 |
rappa guru
| Quote (unknown) ta intrebare care a fost de fapt retorica.. Pai nu e retorica pur si simplu e formulata Gresit ....Din Graba deci Nubfacem Flod Macar ZAici
|
|
| |
unknown | Date: Simbata, 2008.Mai.24, 23:56 | Message # 61 |
Iluzia
| Quote (Criticu) Din Graba deci Nubfacem Flod Macar ZAici happy smile ok
..evadand
|
|
| |
vercik | Date: Marti, 2008.Mai.27, 23:01 | Message # 62 |
Big mommy
| fara internet
Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
|
|
| |
MacroS | Date: Marti, 2008.Mai.27, 23:54 | Message # 63 |
Big daddy
Group: Cenaclu
| fara fara
Hip-Hop sucks becouse of you!
|
|
| |
YelloWish | Date: Miercuri, 2008.Mai.28, 22:46 | Message # 64 |
junior rappa
| hmm....Satanismul in muzika rock...de asta nu am auzit...cam ce e? cartea ma refer...ca asa gen de muzika am avut in comp si stiu vreo 2 trupe care canta(dak poti sa-i zici asa, ca mai degraba urla) asa stil de rock(genurile sale sunt diverse);) Criticu, dak vrei sa stii ce e rock, cauta pe wikipedia si o sa gasesti numaidecat;) succese k acolo ai de citit pana peste urechi si nuj dc am senzatia k nu esti cel mai inrait cititor Added (28.05.2008, 22:46) --------------------------------------------- vercik, cat de tare te inteleg:D mie mi-a zburat internetul vreo 2 zile cu tot cu comp si umblam ca o mumie prin casa k nu avea ce face:D:D:D
|
|
| |
vercik | Date: Miercuri, 2008.Mai.28, 23:41 | Message # 65 |
Big mommy
| Quote (YelloWish) vercik, cat de tare te inteleg:D mie mi-a zburat internetul vreo 2 zile cu tot cu comp si umblam ca o mumie prin casa k nu avea ce face:D:D:D fara bani "
|
|
| |
YelloWish | Date: Luni, 2008.Iun.02, 14:52 | Message # 66 |
junior rappa
| fara carne!
|
|
| |
vercik | Date: Luni, 2008.Iun.02, 20:16 | Message # 67 |
Big mommy
| fara excursiiiiiiii :D:D:D:D
|
|
| |
YelloWish | Date: Marti, 2008.Iun.03, 00:18 | Message # 68 |
junior rappa
| vercik, am fost eu intr-o excursie de 2 zile...dupa asta mi s-o taiat de ele + ca era cat pe ce sa-mi pierd telefonul
|
|
| |
unknown | Date: Marti, 2008.Iun.03, 01:01 | Message # 69 |
Iluzia
| nu pot trai fara multe..
..evadand
|
|
| |
vercik | Date: Marti, 2008.Iun.03, 11:18 | Message # 70 |
Big mommy
| Quote (YelloWish) vercik, am fost eu intr-o excursie de 2 zile...dupa asta mi s-o taiat de ele + ca era cat pe ce sa-mi pierd telefonul ultima mea excursie tot a fost d 2 zile...si penultima 3 zile in Romania da imi plac la nebunieeeeee excursiile mai ales cand ai cu cine sa stai si sa vb acolo Added (03.06.2008, 11:18) --------------------------------------------- nu pot trai fara...Cofee Beans
|
|
| |
Ilusion | Date: Marti, 2008.Iul.08, 10:19 | Message # 71 |
micutu rappa
| aer, apa, si dulciuri
Don't like me? HATE ME !!! ...........but SHUT UP !!!!!!!!!:P:P:P
|
|
| |
YelloWish | Date: Marti, 2008.Iul.08, 20:01 | Message # 72 |
junior rappa
| Ilusion, si cu mancarea cum ramane?
|
|
| |
Danger-D | Date: Marti, 2008.Iul.08, 20:49 | Message # 73 |
V.I.P rappa
Group: Administratia
| sorry de flood..imi poate cineva spune kum se numeste site messenger online..k mai am 15 min in net..k sunt departe de kasa
Cu pacatele impaca-te,si daca Nu stii de ce esti in stare,incearca-te..
|
|
| |
Irinutza | Date: Marti, 2008.Iul.08, 23:36 | Message # 74 |
rappa lover
| Danger-D, www.yahoo.com Desi e cam tirziu
All I want is the wind in my hair to face the fear but,not feel scared
|
|
| |