ploaie, Lolz, ei cred k pot baga orice la nishte copii Infrânt nu esti atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ti-s. Adevaratele înfrângeri, sunt renuntarile la vis.
aia din juriu rad k nishte dobitoci Infrânt nu esti atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ti-s. Adevaratele înfrângeri, sunt renuntarile la vis.
o, s-o deskis in sfarshit! ehe, dap eu asha faceam la tv-ul meu cand eram mica Infrânt nu esti atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ti-s. Adevaratele înfrângeri, sunt renuntarile la vis.
cristynna, shi acuma mai functzioneaza Infrânt nu esti atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ti-s. Adevaratele înfrângeri, sunt renuntarile la vis.
ujaaaaaaaas bay loome, nu va uitatzi!!!!!!! era s plsesneasca inima in mine Infrânt nu esti atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ti-s. Adevaratele înfrângeri, sunt renuntarile la vis.
acolo nui nik de ras in primele cateva momente, e doar shok sh spaima interzis copiilor Infrânt nu esti atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ti-s. Adevaratele înfrângeri, sunt renuntarile la vis.
Antropic, da caatare , sincer, am ras cu lacrimi dupa shocul asta! Ma rupt pe bune merci! Infrânt nu esti atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ti-s. Adevaratele înfrângeri, sunt renuntarile la vis.