Discursul primarului Dorin Chirtoaca la sedinta de vineri, 6 iunie 2008. Chirtoaca a prezentat un raport de activitate a primariei si s-a referit la coalitia majoritara recent creata intre consilierii PCRM, PPCD. PSD si PUM. Primarul a fost huiduit si impiedicat sa-si duca la bun sfarsit discursul.
eu personal il respect foarte mult pe Dorin,dar el singur no sa poata sa-i invinga pe toti comunistii,pentru asta e nevoie ca poporul sa se scoale si sa faca cite mai multe proteste,mitinguri si tot ce este posibil,iar toate partidele care sunt contra lor sa faca o coalitie, ca la alegerile din 2009 sa nu ne trezim iar cu ei la conducere...va fi foarte greu,dar o sa merite daca o sa invingem! Nu socoti anii,numara amintirile...
eu personal il respect foarte mult pe Dorin,dar el singur no sa poata sa-i invinga pe toti comunistii,pentru asta e nevoie ca poporul sa se scoale si sa faca cite mai multe proteste,mitinguri si tot ce este posibil,iar toate partidele care sunt contra lor sa faca o coalitie, ca la alegerile din 2009 sa nu ne trezim iar cu ei la conducere...va fi foarte greu,dar o sa merite daca o sa invingem!
la ce bun sa faci proteste? asteapta alegerile si spune'ti parerea.. doar acolo ea conteaza cu adevarat.. k de'ar skimba ceva protestele uff.. ce multe'ar fi bune acu.. [..]
kiar azi mergeam prin piata marii adunari nationale..shi mi-am amintit o poza din kartea de "noi si legea"..era una de prin '89..foaarte multi oameni..kare au luptat pentru skopul lor..bine definit..dar akum..sunt prea putini kare stiu ce vor ku adevarat..shi e inutil sa se incerce vreo skimbare..k cei kare vor..nu ajung..restu dorm..sau asteapta sa se rezolve de la sine..astfel..nu kred k degraba..o sa ne bukuram de vreo reusita a "poporului"..ku parere de rau..sa asteptam si alegirile..poate se skimba ceva..poate... Cu pacatele impaca-te,si daca Nu stii de ce esti in stare,incearca-te..
cu mare placere mias fi spus parerea,nu numai la alegeri...dar credema ca daca o sa stam cu minile in sin nimic no sa rezolvam... Nu socoti anii,numara amintirile...