Doamne... sa`mi bag picioru`... oamenii astia nu ai idee ce e aia emo...sau ceva d genu... is asa pentru ca e e la moda...ptr ca e amu`...asa...sa fie imo... io hz...nu k as vrea sa`i judec sau ceva...doar k sincer nu pot sa inteleg... nush... kiar am cam secat la tema... Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
Oh, god....no thx...nici nu vreau sa aud de adolescenti cu "probleme"...pff, de park numai ei le au...n-ar strica sa se maturizeze.......si sa lase prostia de moda la o parte si sa deschida ochii....sa-si mai taie bretoanele, sa-si strice ochelarii astia tot sunt bolnavi din punct de vedere psihic
fetele astea nici nu stiu inca ce e viata la varsta lor, dar ele simt lucrurile foarte profund :)) le place sa iasa in evidenta..si atat..imi pare rau pentru ele http://bbyd0ll.wordpress.com
=)) da..noi suntem incuiati la minte si nu realizez ca emo ar trebui sa fie stilul de viata perfect :| damn..
right.. =)) ce prosti mai suntem.. niste retardati care nu vad adevaratele valori ale acestor copilasi care se tot plimba pe strazile orasului.. cred ca ar trebui sa aderam si noi la cultura lor.. [principalu sa fim imbracati corespunzator.. arrgh.. ]
whatever...nu ma doare...e viata lor...orikum o sa le treaca...k viata nu`i chiar atat de rea, si toti au probleme. orikum la noi "emo" e doar moda...nimic mai mult... Knocking On Heaven`s Door...
Si eu spun ca e doar o moda... Chiar si aici in video,se spune "Ce va influentat sa deveniti emo?" Si s-a raspuns: Eu aveam foarte multi prieteni care erau Emo si de aia dupa un timp am inteles ca sunt si eu asa..." Nu sunt impotriva lor,dar totodata nu'i normal sa fii si tu "emo" doar din cauza prietenilor All I want is the wind in my hair to face the fear but,not feel scared