nu'mi pare deloc deosebita piesa.. e banala.. mesaj bine definit o fi, dar unul care a fost abordat in mii de moduri, iar asta nu m'a atras deloc.. sorry.. [..]
ce anume in mii de moduri ? pai u nu vezi titlul la piesa ? se cheama relatii , subiectul acestei piese si versurile adica cuprinde mai multe relatii nu un tip anume , daca observi sunt versuri kre pe de o parte tin cu partea buna pe alta parte cu cea rea ! asculta si intelege si dupa critica ! ms anticipat ! *ANTIDOT*
ce anume in mii de moduri ? smile pai u nu vezi titlul la piesa ? se cheama relatii , subiectul acestei piese si versurile adica cuprinde mai multe relatii nu un tip anume , daca observi sunt versuri kre pe de o parte tin cu partea buna pe alta parte cu cea rea ! asculta si intelege si dupa critica ! ms anticipat !
antidot_14, am ascultat'o.. nu vbesc nebazat... cind vbeam de mii de moduri de abordare, ma refeream la mii de moduri de analizare a diferitor relatii...
"kiar credeai k'n lume nu mai sunt pizde?" "relatia s'a sfirsit, totul a fost o gluma" "dak nu esti tu - ma omor"
ce'i asta..? fraze care se contrazic.. ba e "pizda", ba te omori fara ea.. ce naiba? asta nu'i real.. da, sunt momente frumoase si urite.. dar ele sunt complementare.. nu contradictorii.. na.. e ceea ce cred eu.. si.. dak urmeaza s ma intrebi dak am facut eu ceva mai bun, iti zic de'odata k nu am facut'o.. sunt doar un simplu om care asculta muzica.. si selecteaza ce'i place.. bafta!
Hakeru vreau sa te rog ceva...daca poti sa faci o mapa cu piesele lui...toate cate ai..daca le ai... mersi anticipat...si foarte frumoasa piesa... sry d offtop Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
Andreea Bocelli & Laura Paussini - Vivo per lei ( I LOVE IT!) Infrânt nu esti atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ti-s. Adevaratele înfrângeri, sunt renuntarile la vis.
unknown, sunt legenda.. orice fiinta care nu stie de ei... pierde multe..
pai is sigura ca nu toti stiu.. e si ceva normal.. si ca sa ma asigur ca cei ce viziteaza site`ul si implicit forum`ul macar o data au auzit de ei, sau vor auzi [ca intr'adevar merita], pai am recomandat