Stele verzi(Oza si Rebel Monk)
|
|
AtaraX | Date: Marti, 2008.Oct.14, 21:29 | Message # 1 |
SikEratScriptum
Group: Cenaclu
Status: Off'Line
| Oza si Rebel Monk....poeti ai noii generatii.stele verzi...da sunt nebunii legate in poezii,prostii,oameni ce mai bine ar munci....decit sa mizgaleasca foile....ei vad altfel si gindesc altfel...asa ca poti sa nu-i asculti....dar vedeti,voi,dragii mei,avem nevoie de ei si de altii pentru a nu ne pierde pe strazile noastre in trafic si nevoi...pentru a zimbi atunci cind privim in gol....sau mai bine-zis ,cin lumea crede ca privesti in gol....tu defapt vazind... http://www.steleverzi.com/forum/forumdisplay.php?fid=5
|
|
| |
MacroS | Date: Marti, 2008.Oct.14, 23:01 | Message # 2 |
Big daddy
| bah....am ovservat ca scrii asa niste massuri sau comentarii ca nici nu-s in stare sa refuz...kiar daca is rupt de lene sau apatie sau etc..
Hip-Hop sucks becouse of you!
|
|
| |
AtaraX | Date: Miercuri, 2008.Oct.15, 19:39 | Message # 3 |
SikEratScriptum
| eu sper sa iai in seama si spre ce indemn prin ele....in general ,aceasta ultima replica o adresez tuturor ce trag ochii peste ce trimit...
Message edited by AtaraX - Miercuri, 2008.Oct.15, 19:40 |
|
| |
unknown | Date: Joi, 2008.Oct.16, 01:43 | Message # 4 |
Iluzia
Group: useri
| [cuvintele ar fi de prisos..]
..evadand
|
|
| |
AtaraX | Date: Joi, 2008.Oct.16, 21:32 | Message # 5 |
SikEratScriptum
| linkul duce direct spre piesele "stelelor verzi",atit direct ,cit si figurat...:)..asa ca intrati,intrati!
|
|
| |
Caustic | Date: Duminica, 2008.Oct.19, 18:17 | Message # 6 |
junior rappa
| imi place stilul asta nou a lor.am inteles ca intr-o luna apare un LP nou. Ultimu nu a fost cine stie ce.. Sau poate nu pe tripu meu. "aprinde o tigarE"
"Он меня ремонтом я его рэпчиком"
|
|
| |
oza | Date: Luni, 2008.Oct.20, 16:25 | Message # 7 |
micutu rappa
Group: user
| apare un album nou, luna asta, sau daca nu, primele zile din noiembrie, o toamna furtunoasa dragii mei, un octombrie cu dinti de lepra, o noua porcarie marca oza si rebel monk speram sa placa... ms mult atarax de cuvinte. esti deosebit cumetre. numai de bine.
www.myspace.com/ozarappace
|
|
| |
vit | Date: Simbata, 2009.Noi.28, 22:11 | Message # 8 |
micutu rappa
| apropo, unde e albumul? am fost incintat de "Eu nu pot scri un final fericit" Mai aveti piese noi? Apropo, sunteti bravo!!
|
|
| |
dXXX™ | Date: Joi, 2010.Aug.19, 18:53 | Message # 9 |
YOOOOOOOOOO
Group: Administratia
| dasda
|
|
| |