ADN ...Furnici Coapte...
|
|
Criticu | Date: Simbata, 2008.Mai.24, 23:34 | Message # 1 |
rappa guru
Group: user
Status: Off'Line
| Apreciati Si asta....P.S. Cine Va putea Descifra Mesajul SPunetil SI mie Pareri Ceva comenatrii ..Daca cineva Ceva are de ale lui Ceva Pai sa le Pui aici Pentru a dowloada Multumesc Anticipat....
De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....
|
|
| |
Bittracker | Date: Simbata, 2008.Aug.30, 20:44 | Message # 2 |
micutu rappa
| Cine poate sa imi dea vreo piesa dea trupei ??? Niciodata nu am ascultat vreuna !!!
Cand te-ai nascut, ai plans, si toti in jur, radeau. Traieste-ti viata in asa fel incat atunci cand o sa vina clipa, tu sa surazi iar cei ce vor sta in jurul tau sa planga.
|
|
| |
vercik | Date: Duminica, 2008.Sep.28, 01:07 | Message # 3 |
Big mommy
Group: useri
| aaaaaaaaahh.... rupeee
Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
|
|
| |
dXXX™ | Date: Duminica, 2008.Sep.28, 01:21 | Message # 4 |
YOOOOOOOOOO
Group: Administratia
| hai ba c rupe piesa nu rupe da sincer sa fiu .. finalu numi palce:D toata prezentarea aea ... e anshpa pentru mine mai bine lasa loc liber sa sempleze lumea
|
|
| |
Zeffo | Date: Luni, 2008.Oct.20, 23:35 | Message # 5 |
micutu rappa
| Quote (Bittracker) Cine poate sa imi dea vreo piesa dea trupei ??? Niciodata nu am ascultat vreuna !!! am yo cateva piese daca vrei
Pace pentru BIVOLARU' !!!
|
|
| |
Eretic | Date: Luni, 2008.Oct.20, 23:37 | Message # 6 |
SikEratScriptum
Group: Cenaclu
| Zeffo, punele aici pe tema k sa le ia si altcineva care doreste!!!!
|
|
| |
Caustic | Date: Marti, 2008.Oct.21, 08:34 | Message # 7 |
junior rappa
| am si eu vro 8 piese d'ar nu-s tare reusite. Added (21.10.2008, 08:34) --------------------------------------------- si nuj de ce baga doar adn..
"Он меня ремонтом я его рэпчиком"
|
|
| |
ploaie | Date: Marti, 2008.Oct.21, 16:53 | Message # 8 |
nude in silence..
| nush de ce ascult abia acum piesa.. greu de prins firul cuvintelor.. rime ce zapacesc.. si totusi nu reusesc dupa ele... P.S. noroc de persoana ce'a scris versurile'n josul videoului..
[..]
|
|
| |
Caustic | Date: Marti, 2008.Oct.21, 17:42 | Message # 9 |
junior rappa
| Quote (ploaie) greu de prins firul cuvintelor.. rime ce zapacesc.. si totusi nu reusesc dupa ele... ei nuj ce nu se intelege acolo... baietii au o dictie f buna. amus bag link de la o piesa d'a lor cu o tehnicitate ne mai vazuta in rep'ul roman totusi usor de inteles sensul.desi e acelasi kkt intilnit la noi.. 1000 de laitmotive intr-o piesa.. nici nu stii care din autori baga pe linga subiect.:))))) http://www.zshare.net/audio/50136074d768ce6e/ PS - Sub7 e handicapat. PS2 - Daca iti place si mai vrei te adresezi...
"Он меня ремонтом я его рэпчиком"
|
|
| |
ploaie | Date: Marti, 2008.Oct.21, 19:59 | Message # 10 |
nude in silence..
| Caustic, mi'e greu sa inteleg fiindk nu mi'e data urekea cu asa viteza.. el intr'adevar citeste f clar.. am zis k mi'e greu sa inteleg sensul fara sa am cuvintele in fata..
[..]
|
|
| |