Liry - Pledoarie_pentru_suflet[Album).torrent
|
|
swoad | Date: Luni, 2008.Apr.28, 13:00 | Message # 1 |
Big daddy
Group: Cenaclu
Status: Off'Line
| Despre muzică: Liry este un MC din Hip-Hop-ul roman de gen feminin......cu toate ca este fata activeaza in sfera UNdergroundului ceva ce foarte rar se intilneste mai ales in cultura HipHop. Albumul e bun fata are idei de beat,flow texte bune etc... Liry a intrat in 2008 pe albumu Celula 3 acuma tot in 2008 ishi scoate albumu solo 01.Liry-Intro 02.Liry-Veto 03.Liry-Sine qua non 04.Liry-Capcana laica 05.Liry-Elogiu 06.Liry-Sevraj familial 09.Liry feat. DexStaR-Pamantul ploua oameni 10.Liry-Testamen 11.Liry-Outro Cine va dori albumu in original ma contacteaza pe privat shi vorbim Format: MP3 Bitrate: 320 DOWNLOAD: http://torrentsmd.com//details.php?id=278015&edited=1 ![](http://img.skynet.md/www_img/sh2348slos/Liry la Ultimatum pt arta.jpg)
Message edited by Danger-D - Luni, 2008.Apr.28, 19:43 |
|
| |
swoad | Date: Luni, 2008.Apr.28, 13:02 | Message # 2 |
Big daddy
| Apoi sa numi mai ziceti ca nu aparpe forum TAc ascultati shi comandati Cd in original ati inteles daca ceva imi scrieti pe PM
|
|
| |
vercik | Date: Luni, 2008.Apr.28, 14:16 | Message # 3 |
Big mommy
Group: useri
| mersi
Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
|
|
| |
Mister_Skrap | Date: Miercuri, 2008.Apr.30, 13:53 | Message # 4 |
micutu rappa
Group: user
| Imi place ce face fata si imi place chiar de ea e simpatikutza Rupe pot spune ca am vorbit cu niste rapperi din Romania si multimea spun ca(PIZDELE NU AU CE CAUTA-N HIP-HOP) e gresit deoarece hh-pul nu a fost cret doar pentru partea masculina si multi tsin pica pe ea deoarece e rupatoare si face treaba fetitza!!! \ In cit despre original swoad, mai vorbim ![wink](http://src.ucoz.net/sm/23/wink.gif)
NOROK BAH!!!!!!!
|
|
| |
vercik | Date: Vineri, 2008.Mai.02, 01:56 | Message # 5 |
Big mommy
| mie`mi place...a aratat ca si o fata poa s faca ceva in hip hop...imi place...e bravo fata... nu`i o ordinara,o tarfa....ii buna
Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi...
|
|
| |
AtaraX | Date: Simbata, 2008.Mai.03, 23:16 | Message # 6 |
SikEratScriptum
| Imi place......as spune ca e prezenta frumusetea feminina in muzica ei.....sub forma hiphop....intradevar.....are esenta.....are stil.......nu ca ar conta ,dar o sa ma bucur mult daca merge inainte.PACE LIRY:)
|
|
| |
Caustic | Date: Duminica, 2008.Mai.04, 16:06 | Message # 7 |
junior rappa
| P****le au enou in rep... Spunea M105... Da eu nu sunt de acord cu el... E buna tipa, imi place si Lp-u per total dar Adriana si Gani sunt peste orcum...
"Он меня ремонтом я его рэпчиком"
|
|
| |
vercik | Date: Duminica, 2008.Mai.04, 22:56 | Message # 8 |
Big mommy
| Quote (Caustic) Adriana si Gani sunt peste orcum... Adriana aia care canta cu Mafia>??
|
|
| |
Caustic | Date: Luni, 2008.Mai.05, 09:52 | Message # 9 |
junior rappa
| Quote (vercik) Adriana aia care canta cu Mafia>?? Crezi ca eu ascult asa cev??? hahahahaha.... Aia de la Craiova de pe Protest Urban vol1... a mai aparut si pe albumu lui Arssura... Daca tot n-ai auzit si esti interesata dami un pm si iti dau ceva piese cu ea...
"Он меня ремонтом я его рэпчиком"
|
|
| |