1.Intro 2.Swoad&Maxer cu Greg - Rascoală Poeţii Morţi 3.SikEratScriptum - Pe tărâmul Hip-Hop 4.Swoad&Maxer - Nu încercaţi 5.Macros - 10 paşi 6.Atarax - Cotidian 7.SikEratScriptum - Să poţi 8.Swoad&Maxer cu Atarax - …era titlul prea urât 9.Greg – Letjat Goda 10.Swoad&Maxer cu Eretic - Maraton 11.SikEratScriptum - O scrisoare pierdută 12.Swoad&Maxer – Urme şi Umbre 13.SikEratScriptum - Aşa a fost scris... 14.Greg - Vostok 15.Swoad&Maxer - Pesimizm 16. Swoad cu Atarax - La o cafea... 17.SikEratScriptum - Între sunet şi poezie 18.Macros - Lasă 19.Swoad&Maxer cu SikEratScriptum - Urbanitate 20.SikEratScriptum - Sufletul mă lasă 21.Outro
asha deci, baietzi !!!! vreau s am in week-endul asta albumul vostru cu ceva tampenii de la voi p/u mine ori il cumpar acu, ori niciodata, sha k vedetzi s nu pierdetzi fanii! :D
Dak s trec la serios, kiar vreau albumul vostru, shi ink cat mai curand, adik pan la 1 decembrie voi vedetzi ce sh cum facetzi da io tre s il am neaparat, shap o s va destainui sh un secret ! :P
Infrânt nu esti atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ti-s. Adevaratele înfrângeri, sunt renuntarile la vis.
dXXX,dar vezi k te-am prins la cuvant ! :P Infrânt nu esti atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ti-s. Adevaratele înfrângeri, sunt renuntarile la vis.
blabla, io am, da sant sh pe net dak vrei, scrie pm shi tzi le transmit Infrânt nu esti atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ti-s. Adevaratele înfrângeri, sunt renuntarile la vis.