Assault`Crew- Protest (productia 2PProduction)
|
|
|
|
Poetul_Pervers | Date: Joi, 2008.Dec.25, 18:05 | Message # 1 |
rappa fan
Group: useri
Status: Off'Line
| Va salut! Astazi eu cu Gestu am finisat o piesa asa mai sociala (taman de craciun) care va pun sa ascultati si s-o apreciati Auditie placuta si Craciun Fericit Assault`Crew-Protest
I need more!!!!! C4 !!!!!!
|
|
| |
unknown | Date: Joi, 2008.Dec.25, 19:05 | Message # 2 |
Iluzia
| apreciez mult faptul ca nu mai este frica de a vorbi despre problemele sociale care persista pana prin '90.. desi multi inca se tem sa zica deschis ce'i doare mai ales daca tine de autoritati.. "o piesa de craciun" despre probleme ce le intalnim in timpul acestuia.. si nu doar.. il si aud pe Brega pe fundal.. ideea piesei e intr'adevar reusita.. imi place foarte mult bravo, baieti!!
..evadand
|
|
| |
me_marryanna | Date: Joi, 2008.Dec.25, 22:22 | Message # 3 |
rappa lover
| Poetul_Pervers, rupe!!!!
Infrânt nu esti atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ti-s. Adevaratele înfrângeri, sunt renuntarile la vis.
|
|
| |
cristynna | Date: Joi, 2008.Dec.25, 23:58 | Message # 4 |
rappa lover
Group: Fan
| Tare,bravo...
Nu socoti anii,numara amintirile...
|
|
| |
MacroS | Date: Vineri, 2008.Dec.26, 09:31 | Message # 5 |
Big daddy
Group: Cenaclu
| ca sa va deskid un secret...care poetu din modestie a uitat sa-l remarce ...piesa e facuta in 3 zile...bravo lor!
Hip-Hop sucks becouse of you!
|
|
| |
ploaie | Date: Vineri, 2008.Dec.26, 10:44 | Message # 6 |
nude in silence..
| in sfirsit am ascultat si eu piesa... (intirziere motivata de lipsa boxelor..) cum ar zice profa mea de romana, are totul introducere, cuprins si incheiere... fiecare intarit de dovezi vocale... are tot!! si inca un plus ar fi ca e proaspata, numai bine de ascultat, de curatat urechile surzilor.... Assault'Crew sunteti bravo....
[..]
|
|
| |
ilynka | Date: Vineri, 2008.Dec.26, 16:20 | Message # 7 |
micutu rappa
Group: Fan
| BRAVO!!!
ilynka_4ever
|
|
| |
unknown | Date: Vineri, 2008.Dec.26, 18:23 | Message # 8 |
Iluzia
| Quote (MacroS) piesa e facuta in 3 zile... woow.. bravo ma!!
..evadand
|
|
| |
maxer | Date: Vineri, 2008.Dec.26, 18:45 | Message # 9 |
Big daddy
| bah,da rupe...cind asculti,iti inchipui si stii ce se petrece ,poi chiar trec fiorii... bravo...
|
|
| |
Bitch | Date: Vineri, 2008.Dec.26, 20:52 | Message # 10 |
micutu rappa
Group: user
| nice.. ne place.. cool guys
|
|
| |
ploaie | Date: Duminica, 2008.Dec.28, 18:03 | Message # 11 |
nude in silence..
| va anunt oficial ca posesorul vocii inregistrate la inceput si sfirsit de piesa a fost placut impresionat de cum suna..
[..]
|
|
| |
me_marryanna | Date: Duminica, 2008.Dec.28, 19:09 | Message # 12 |
rappa lover
| ploaie, ggg, dak vor face baetzii clip, ar fi nice s puna sh filmarile
Infrânt nu esti atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ti-s. Adevaratele înfrângeri, sunt renuntarile la vis.
|
|
| |
Poetul_Pervers | Date: Duminica, 2008.Dec.28, 22:08 | Message # 13 |
rappa fan
| ploaie, Piesa deja e pe Curaj.net cica vor sa fie himn-u hideparkistilor sorry daca am scris incorect numele Apropo vreau sa va zic mersi tuturor pentru apreciere si in curand vine o piesa fresh.. de anul nou iese pe net:D
Message edited by Poetul_Pervers - Duminica, 2008.Dec.28, 22:08 |
|
| |
ploaie | Date: Duminica, 2008.Dec.28, 22:48 | Message # 14 |
nude in silence..
| Poetul_Pervers, stiu.. stiu ca este... si ma bucurt foarte mult..
[..]
|
|
| |
AtaraX | Date: Duminica, 2008.Dec.28, 23:01 | Message # 15 |
SikEratScriptum
| :)..rupe .ma bucur ca piesa a iesit si la baietii de la Hydepark.as fi vrut sa vad reactia lui oleg brega:).....piesa...intr-adevar ....e speciala......si adevar graiti ,baieti.sint citeva cuvinte care nu prea se inteleg...si cind ne intilnim va iau la intrebari...daca o sa fie si un comp pe alaturi....sau mai bine zis piesa sa fie la indemina.din partea mea....sustinere!
|
|
| |
MacroS | Date: Duminica, 2008.Dec.28, 23:07 | Message # 16 |
Big daddy
| Quote (AtaraX) as fi vrut sa vad reactia lui oleg din cate stiu deja i-a si luat id lui poetu entru discutii si e demult discutata pe curaj net
Hip-Hop sucks becouse of you!
|
|
| |
Poetul_Pervers | Date: Duminica, 2008.Dec.28, 23:37 | Message # 17 |
rappa fan
| Cine poate nu a inteles unile cuvinte pun versurile noastre aici Gestu Încerc să redau ceea ce simt pe hîrtie Oameni ăştia strîng sub ei şi pun pe felie Feluri de fraze facute publice la tv din gură Nu face nimic doar jură că-i persoană pură Poetu Dacă azi ne fură brazii spune-mi ce va fi mîine Unde e statu care tot jura ca ne susţine??? Devenind jivine judecă pe cei ce judecă just Justifică ne drept cu argumente de prost gust Gestu Gustaţi acest cust propus de sistem Simtiţi greaţa? Asta vi-e viaţa! Asta li-e faţa Nu ma bucură iarna simtind frigul la minus zece De ce???Mandatu lor trece Poetu Caloriferu e tot rece, Ei tot în top zece Fară lege iau tot ce pot, tu ce poţi sa-i spui ce simţi Căci sa-i spui nu ai cui uşile-s batute-n cuie Oare cum e şoricarule să fii vînat de uie??? Muie Vouă!!!! Refren Asta e protestu nostru adresat catre sistem Tiran infern, Troyan intern, Diavol etern Parca suntem ca pestii prinsi in plasa Cand vrem sa protestam ei nu ne lasa Gestu Inventează legi să preieie bunătăţi naţionale Oameni sătui de comunizm ca de crize financiare La ce mai poţi să speri cînd ţi se ia bucata??? Căci chear cu cartea nu poţi sa-ţi faci dreptatea Poetu Cînd vad cîte-un băşit sătul de poveşti fară sfîrşit Votul e cerşit ăştea aduc veşti de shit Ieşit din comun cînd minciuni compun Aspirină consum la 10 pastile riscul imi asum Gestu Acumulez ură prostia lor trece peste masură Mă satuuuură cînd porcii nu se mai satură Se aduuuună în şedinţa oameni fară ştiinţă Cu proastă cunoştinţă aduc în ţară umilinţă Poetu Asta e viaţă de trai?Cand nu ai ne ei, Cand ai nu dai Spune-mi cît mai ai? Sa trec la faza sa te tai Caci sunt sătul de fiecare dată cînd alegem statul Sa călcăm în acelaşi cîcat ce ne-l dai tu!!!!!!
|
|
| |
Antropic | Date: Luni, 2008.Dec.29, 06:12 | Message # 18 |
junior rappa
| Pune si negativu poate vrea cineva sa-l pirateze:))
|
|
| |
Poetul_Pervers | Date: Luni, 2008.Dec.29, 11:45 | Message # 19 |
rappa fan
| Antropic, LOL
|
|
| |