Antropic!!! Antropic e un Mc din Ro El este Din crew-ul BasarabianAssault-Crew...(Unde mai face parte si Poetu'Pervers,Snake,MacroS,Gestu Si Deja Antropic.) Deci El are 18 ani e din Timisoara Si are ceva piese scoase Pe forumuri Iata Unele Piese .....
Pareri Pareri Si Critici Si Sfaturi Desigur !!!!!!!!!!
De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....
ADIKA LA MELODIE??? Cred ca sunt Bune Mie imi plac...Orikum Mrs pentru apreciere De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....
ce-i drept are pe acolo si vorbe mai "piperate" :d
Added (30.05.2008, 23:16) --------------------------------------------- adika eu nuj cum se spune in termeni muzikali, partea instrumentala, parca ceva nu-i ajunge
adika eu nuj cum se spune in termeni muzikali, partea instrumentala, parca ceva nu-i ajunge
Inteleg Orikum Mrs...Pentru apreciere.... De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....
Da e din Assault-Crew.... De mici unii vor sa fie vedete ...eu de mic vreau sa fiu nebun....Interesant no???Da..Chiar nu e interesant...Gresesc si eu din cind in cind...Cum am zis si eu intrun vers:"Lumea il vede iar el nu vede lumea...sau invers:)))"...mdaaaa ma dau de gol....